Pisică Papion Guler Colorat Animale De Companie Bell Colier Reglabil De Siguranță Inel De Clopot Pisica Guler De Siguranță Animale De Companie Colier Separatiste Accesorii



  • 19.97lei 39.89lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Tip:

pisici

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Material:

PU

Decor:

Sash Clopot Mic

Caracteristică:

Clopotele


Descriere

Puncte:

1.Reglabil de Proiectare: Cu mai multe orificii reglabile și etanșeitate, aceasta nu va cădea cu ușurință.Aliaj cataramă nu va afecta animalele de companie gât, făcându-l un accesoriu confortabil care pisica ta va iubi pentru a purta.

2.Atrage Atenția: pisica Ta va arata drăguț și fermecător cu acest colier caracteristici un arc și culori vibrante.Cele trei culori sunt disponibile pentru a se potrivi cat de personalitate și stil.

3.Ușor de Transportat: Pisica Noastra Guler cu Arcul este portabil ideal de cazare pentru elegant proprietari.Sale ușoare și ușor de transportat design nu va fi o povara sau pisica ta, în timp ce adăugând o notă de moda pentru călătoriile dumneavoastră.

4.De încredere și de Lungă Durată: Inginerie de top-grad PU material, aceasta pisica guler cu papion stă testul timpului, să reziste la uzură pentru o utilizare de lungă durată.

5.Cadou atractiv: - și Exprime grija și afecțiunea pe zile de naștere sau sărbători cu acest uimitor cat de guler cu papion.Da prietenul tău feline grijuliu cadou surpriza.

Descriere:

Pisica noastră papioane Gulere sunt modul perfect de a atrage atenție la prietenul tău cu blană!Cu mai multe gauri pentru o personalizate se potrivesc, aceste compact gulere pot fi folosite pentru o lungă perioadă de timp.Acestea sunt special concepute pentru pisicile, ceea ce face pisicuta ta iasă în evidență în orice mulțime.

Caietul de sarcini:

1. Nume: Pisica Guler cu Papion

2. Circumferinta gatului: 22-32cm/8.66-12.60 în

3. Culoare: rosu, negru, verde

4. Material: PU

Lista De Ambalare:

1*Pisică Papion Guler

Scrie un comentariu

       

Produse conexe