Sunny Singur Strat Cat Hamac Fereastră Montat Companie De Locuri Ochiurilor De Plasă Respirabil Pisoi Ventuza Pat De Dormit Juca Agățat Raft



  • 78.98lei 125.40lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Culoare:

Negru/Gri

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Nume De Brand:

OUTAD

Material:

Oxford Pânză, Pânză, Pânză de plasă, nailon chingi

Dimensiune:

51CM*31CM

Caracteristică:

Respirabil

Tip:

pisici

Origine:

China Continentală


Descriere

67180 FIERBINTE DE VÂNZARE

Caracteristici:

1. Materiale durabile: Cadrul este realizat de avansate high-fibre de sticlă fură.Frânghie de sârmă de oțel nu numai pot preveni de a fi muscat de pisici, dar, de asemenea, are o puternică capacitate portanta, cu durată de viață mai lungă.Asigurarea ventuza are suficientă putere de aspirare și de a proteja pisicile de siguranță.

2. Ventuza puternica: Include 2 puternic buton de aspirație cupe și 2 îngroșat push-tip ventuze.Cu cel mai nou șurub ventuze de o mai mică scădere rata, pisica hamac poate mai bine să adere la window.By strângere șurub capac , aerul va fi mai curat stors.Puternic ventuze asigura hamac va fi mult mai sigur si cu o durata de utilizare!Notă: vă Rugăm să strângeți șurubul capace înainte de utilizare.

3. Față-verso, Design ușor de utilizat: Catifea + țesute pânză.Respirabil țesute tesatura este potrivit pentru utilizarea de vară pentru a ajuta pisicile disipa căldura.Catifea moale este potrivit pentru utilizarea de iarnă și ajută la menținerea temperaturii corpului.Saltea de acest material este mai rezistent la zgârieturi .Montarea și demontarea sunt foarte convenabil, vă recomandăm curățarea mat de mână în loc de o mașină de spălat.

4. Ușor de Instalare: poate fi instalat pe orice suprafață netedă în câteva secunde, cum ar fi uși de sticlă și ferestre, oglinzi, etc. Nu sunt necesare unelte.Sfaturi: Înainte de instalare, vă rugăm să asigurați-vă că suprafața ventuzei este uscat ; în timpul iernii, vă rugăm să pune ventuza în apă caldă să se înmoaie ușor înainte de utilizare.

5. Gratuit de Mort Colț Plaja: Pelerin în această pisică fereastra biban, pisica animale de companie evită în mișcare din nou și din nou, atâta timp cât soarele nu merge în jos.Nu numai poate salva spațiu în cameră, dar, de asemenea, permite pisici pentru a se bucura de soare în timp ce se bucură de peisaj frumos de natură, vreme, și de oameni.

Descriere:

Există suficient spațiu pentru pisici pentru a vă bucura.Lasa pisica bucurați-vă de peisajul natural în liniște.Să animalele de companie rămână într-o stare confortabilă în orice moment și de a interacționa cu mai multe energeticly.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 51 CM*31CM

Material: Oxford pânză, pânză, plasă de pânză, nailon chingi, fitinguri, ventuze

Greutate: 10 kg

Funcție: companie cuib

Pachetul Inclus:

1 set * Cat Hamac

Tag-uri

cat hamac fereastră montat

Scrie un comentariu

       

Produse conexe