Pisoi Animale Ciripitul Moale Și În Condiții De Siguranță Sunete Minge Amuzant Chaser Cu Role Jucării Pentru Animale De Companie Potrivite Pentru Pisica, Câine, Cățeluș



  • 29.62lei 80.11lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Jucarii Tip:

Soareci & Jucarii Animale

Origine:

China Continentală

Tip:

pisici

Material:

nailon


Descriere

Nostru ciripitul jucărie pisica activ atrage pisica ta pentru a vâna, clapa, și se năpusti în timp ce făcându-le simt ca sunt o adevărată vânătoare de animale mici.Cu setări diferite pentru a satisface preferințele de pisici de toate vârstele și obiceiuri, puteți interacționa cu ușurință cu iubita ta pisoi.În Plus, jucărie nostru include un cablu USB de încărcare pentru ușurința de utilizare.

Caietul de sarcini:

Tip proiect: Pisică jucărie de sunet

Material: pluș, PP

Capacitate baterie: 300mAh

Tensiune de alimentare:5V

Metoda de încărcare: USB de încărcare

Materiale de baterie: baterie de litiu polimer

Utilizare: Universal pentru câini și pisici

Pachet De Listă:

Ciripitul jucărie pisica*1

Coarda*1

Cârlig*1

Cablu de încărcare USB*1

Catnip*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Flutter Motor: Echipate cu cele mai inteligente flutter motor, acest ciripitul jucărie pisica activează automat la fiecare 30 de secunde, care nu necesită atingerea și atragerea de activ pisica ta pentru a vâna, clapa, și se năpusti.

2.Feline de Vânătoare: Ia-ti pisica gata pentru o aventură de redare cu ciripitul pisică jucărie.Realist forma de animale, de-a lungul detaliate cu material de pluș drăguț și ochii, de a crea o experienta unica de vânătoare pentru prietenul tău feline.

3.Versatil Moduri: Lasa prietenul tău cu blană se implice cu ciripitul pisică jucărie, care are 3 moduri: pat, ciripit, și o combinație de pat și ciripit.Este o mare decor acasă plus și perfect pentru toate pisicile, indiferent de vârstă sau de obiceiuri.

4.Built-in de Încărcare USB: Acest ciripitul jucărie pisica are un detașabil dispozitiv de încărcare alimentat prin USB, ceea ce face de încărcare convenabil și de cost-eficiente.Spune la revedere de la hassle și cheltuieli de schimbarea bateriilor.

5.Spori Interacțiunea: Cu o frânghie cataramă de design pe partea din spate, acest ciripitul pisică jucărie vă permite pentru joc interactiv între tine și iubitul tău pisoi, oferind mai multe oportunități pentru distracție!Potrivit pentru utilizarea cu cat teasing bastoane.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe