Câinele Unghiera Profesionala De Companie Unghiera Cu Led-Uri De Lumină De Companie Gheara Intretinere Foarfeca De Tuns De Unghii Instrument De Îngrijire Pentru Animale De Companie



  • 41.41lei 82.81lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Din Oțel Inoxidabil, ABS și oțel inoxidabil

Alimentare modul:

3 baterii buton

Suport:

Dropshipping/En-Gros

greutate:

77g

Origine:

China Continentală

Numele Produsului:

Câinele unghiera

Caracteristică 2:

Animale De Companie NailClippers

Culoare:

Lumina albastru

Caracteristică 1:

Freze de unghii pentru Caini

Tip De Element:

Nailclippers

Tip:

Câini

Dimensiune:

13.3x5x2.5cm


Descriere

Puncte:

1. 2-în-1 Tunderea Precisă: fara Durere si tocmai tăiați unghiile animalului tau de companie oriunde, care sunt realizate de înaltă calitate, lame din otel inoxidabil, care oferă un nivel superior de control și de precizie.

2. Nu-alunecare Grip cu Lumina LED-uri: design ergonomic de Pisica unghiera s oferă o prindere confortabilă, și ușurința de prindere.Ea are un built-in LED-uri luminoase, care în mod clar se aprinde unghiile animalului tau de companie.

3. De încredere ABS Cauciuc: Câine unghiera s poate face sa te simti mai confortabil atunci când tunderea unghiile animalului tau de companie la domiciliu.Mânerul este acoperit cu ABS cauciuc, non-alunecare, design face foarfeca mai durabil și în condiții de siguranță.

4. Ușor de Utilizat: Ușor de utilizat de unghii Câine trimmere sunt capabili să păstreze mici labe de animale, iepuri, câini, pisici, câini, etc. sănătos.Noastre nail clippers s sunt marimea perfecta pentru toate tipurile de animale de companie mici.

Trimmer pentru confortul dumneavoastră.

5. Mare Pentru cele Mai multe Animale de companie: unghiera pentru caini sunt potrivite pentru diferite tipuri de animale de companie, precum caini, pisici, iepuri și alte animale de companie cu unghiile.Noastre gheare foarfece sunt proiectate pentru utilizarea pe animale mici.

Caracteristici: 1. Fara durere si tocmai tăiați unghiile animalului tau de companie oriunde, care sunt realizate de înaltă calitate, lame din otel inoxidabil, care oferă un nivel superior de control și de precizie.

2. Câinele unghiera s poate face sa te simti mai confortabil atunci când tunderea unghiile animalului tau de companie la domiciliu.Mânerul este acoperit cu ABS de cauciuc, și un non-alunecare de proiectare.

3. Ușor de utilizat de unghii Câine trimmere sunt capabili să păstreze mici labe de animale, iepuri, câini, pisici, câini, etc. sănătos.Noastre nail clippers s sunt marimea perfecta pentru toate tipurile de animale de companie mici.

Caietul de sarcini: 1. Nume produs: foarfeca de Unghii cu Lumina LED-uri

2. Material: ABS și oțel inoxidabil

3. Culoare: albastru deschis

4. Putere mod de alimentare: 3 baterii buton

5. Dimensiune produs: 13.3x5x2.5cm/5.24x1.97x0.98in

6. Greutate produs: 77g

lista de ambalare: 1 x pet unghiera

Scrie un comentariu

       

Produse conexe