Animale de companie Gonflabile Scaun de Masina Cu Pompa Buzunare Laterale Portabil impermeabil Oxford Pânză Buzunar de Depozitare Pentru Călătorie (de Culoare aleatorii)



  • 57.35lei 204.80lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Poliester

Origine:

China Continentală

CN:

Guangdong

Tip:

Câini

Tip De Element:

"Auto Accesorii De Călătorie "


Descriere

Caracteristici:

1. Multi-funcție: Aceasta masina Gonflabila cuib are mai multe funcții.Îl puteți folosi ca o masina de cuib, sau ca un animal de companie canapea și pune-l în interior.Este, de asemenea, un animal de companie, geanta pentru transport, și cele trei forme poate fi schimbat la vor, care este convenabil.Nu este nevoie să efectueze prea multe elemente atunci când te duci afară.

2. Ușor pentru a stoca: Aceasta canisa este umplut prin umflarea, va vom oferi o pompă (de culoare aleatorii) ca un cadou, nu trebuie să cumpere în plus, puteți dezumfla când nu aveți nevoie de ea pliat doar dimensiunea este despre: 32 x 25.5 x 8 cm, foarte ușor pentru a stoca, nu trebuie să ia o mulțime de spațiu pentru a transporta.Detașabil Gonflabile design este ușor de curățat și de depozitat.

3. Ușor de curățat: Acest produs este realizat tehnice pânză și Oxford pânză, care este apă-dovada pata-dovada și rezistent la zgarieturi, de înaltă rezistență, rezistent la uzura si usor de curatat, mai rezistente la murdărie și mai puțin susceptibile la mucegai.

4. Built-in de siguranță coarda poate evita în pericol siguranța cauzate de câine răspuns la stres și de a face de conducere mai sigur.

Descriere:

Nume: Scaun De Masina

Aplicabile obiect: câine

Material: Oxford pânză

Aplicabile faptei: călătorie în aer liber, decorațiuni interioare, animale de companie restul

Produs de culoare: negru, gri

Metoda de ambalare: sac

Produs dimensiune: 42 x 49 x 30 cm

Lista de ambalare:

1 x Scaun de Masina

1 x pompa

Notă:

Diferite afișaje pot provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.

Manual de măsurare,vă rugăm să permiteți-1~3mm eroare,vă mulțumesc.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe