Ruleta Multifunctionala Coarda De Tracțiune Automată Retractor Portabil Câine De Companie Lanț Retractor Frânghie Câine Lesa Auto Retractabil



  • 34.69lei 46.28lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Caracteristică:

Personalizate, Eliberare Rapidă

Material:

nailon

Origine:

China Continentală

Model:

Solid

Sezon:

Toate anotimpurile

Tip:

Lese, Câini

CN:

Guangdong

Lesa Caine De Tip:

Lese Retractabile


Descriere

Punct de vânzare de produse:

1. Cu o dimensiune portabile și ușor de utilizat de design, aceasta lesa retractabil câine este un accesoriu esențial pentru orice proprietar de câine care vrea să facă în aer liber, de călătorie mai plăcută și convenabil.

2. Echipat cu o lanternă pentru a asigura vizibilitatea pe timp de noapte, iar partea este echipat cu un rahat de sac dozator, un mic vas cu apă și o gustare container.

3. Acest urmărite lesa câine are un singur buton de pauză și sistem de eliberare a asigura confort mare, zi de atingere și de experiență de utilizator pentru a se asigura o moale anti-alunecare lacrimă mâner și un anti-mestecat lesa retractabil.

4. Dintr-o singură piesă retractabil anti-tangle lesa câine este foarte potrivit pentru distanțe lungi pe jos, jogging, camping sau drumetii cu câinele tău.

5. Acum, nu trebuie să vă faceți griji despre a fi cu câinele tău atunci când drumetii, mersul pe jos, camping sau la cumpărături, și nu aveți nevoie pentru a transporta separat un rahat de sac sau de a găsi apă sau snacks-uri pentru cainele tau.Pe timp de noapte sau noapte, aceasta lesa retractabil câine este echipat cu o lanternă cilindru.

parametrii de produse:

Nume produs: retractor Automat

dimensiuni: 18*13.2*7.5 cm

culoare: albastru, negru

material: nylon ABS

Scrie un comentariu

       

Produse conexe