Porc De Guineea Fân Alimentator Cobai Iarba Alimentator Fân Pungă De Chinchilla Olandez De Hrănire A Porcilor Sac Tipărite Alimentator Iepure Sac De Fân, Hrana



  • 33.64lei 67.29lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Ține-ți iepuri, hamsteri și alte animale mici de companie sănătos și fericit cu acest antipoluare fân raft.Acesta este fabricat din durabil Oxford, care nu este ușor de a sparge sau pe fir.Ea are o mare capacitate de a organiza suficient de fân pentru animale de companie.Este, de asemenea, ușor de pus și scoate fân cu design deschis.Animalele de companie va place acest fân raft.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Tipărite de iepure fân sac

Material: 600D Oxford

Dimensiune: 7x10x22cm/2.75*3.94*8.66 în

Culoare: Gri Secret Garden

Lista De Produse:

Iepure Alimentator*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material moale: fân, alimentator ține fân sanitare și uscat cu 600D Oxford pânză material.Deoarece este rezistent la uzura si antipoluare, acesta poate fi ușor de curățat și refolosit.

2.Detaliu de Cusut: puteți folosi noastre de fân alimentator pentru ultima pentru o lungă perioadă de timp.Este cusut cu grijă și cusute pentru a rezista la rupere sau de pe fir.Acesta este durabil și nu ușor de a deteriora.

3.Design spațios: fân, alimentator oferă o capacitate mare, care se poate potrivi destul de fân pentru animale mici.Nu mai frecventă rezerve sau pierdut fân.Doar fericit și sănătos animale de companie și de stres-free proprietar.

4.Marginea de Metal Design: fân, alimentatorul are un cadru metalic, care ține geanta deschisă și stabilă, astfel încât să puteți pune cu ușurință în și să ia fân.Găuri mici în partea de jos a sac, de asemenea, preveni praf și moloz de la acumularea.

5.Larg de Utilizare: Acest fân feeder are o dimensiune compactă, care nu ocupă mult spațiu în cușcă sau un stilou.Acesta poate găzdui porci de guineea, hamsteri, iepuri, chinchilla și alte animale mici.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe