Hrănirea peștilor Plutitoare Alimentare Antena Reglabil Transparent Acrilic Pesti de Acvariu Alimentare Alimentator Tub pentru Rezervor de Pește pentru Acvariu Alimentare



  • 21.53lei 32.65lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

EECOO

Origine:

China Continentală

Volumul:

500ml

Min Ieșire:

200g

Max De Ieșire:

400g

Numărul de trepte:

1


Descriere

Hrănirea peștilor Plutitoare Alimentare Antena Reglabil Transparent Acrilic Pesti de Acvariu Alimentare Alimentator Tub pentru Rezervor de Pește pentru Acvariu Alimentare

Caracteristică: 1. ACRIL TRANSPARENT: hrănirea Peștilor plutitoare alimente vasul este confectionat din material acrilic transparent cu lumina mare rata de transmisie pentru a preveni alimente pește de a fi spălate de apă, și ușor de observat.

2. PUNCT FIX de HRĂNIRE: pesti de Acvariu alimentare alimentator tub adoptă un punct fix de alimentare, care ajută pește pentru a dezvolta obiceiul de hrănire într-o poziție fixă, reducerea deșeurilor alimentare și poluarea apei.

3. MONTAT pe PERETE DESIGN: rezervor de Pește hrănire boluri tubul este montat pe perete și poate fi ajustată în funcție de grosimea sticlei, care poate găzdui un volum mare de pește plutitoare material.

4. AJUSTAREA FLEXIBILĂ DE SNAP: rezervor de Pește de alimentare alimentator tub previne apa de la spălarea mâncare de pește și joacă un rapid rol în hrănire și de formare pește.Snap ajustarea flexibilă, reglabil distanta, nu este ușor să alunece de sârmă.

5. COMOD SI PRACTIC: Acvariu hrana plutitoare mâncare fel de mancare poate fi ajustată în funcție de grosimea sticlei, cea mai groasă poate fi potrivit pentru 15mm/0,6 in grosime cu rezervor de perete, comod si practic.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Pesti De Acvariu Alimentare Alimentator Tub

Material: Acril

Utilizare: Rezervor De Pește Agățat Ornament Tub De Alimentare

Lista de pachete: 1 x Pesti de Acvariu Alimentare Alimentator Tub

1 x Snap

Notă: Manualul de măsurare 1‑2mm de eroare este intervalul normal

Scrie un comentariu

       

Produse conexe