Înlocuirea Mop Tampoane Pentru Bona Pardoseală De Lemn Mop Podea Curat Accesorii, Microfibra Reutilizabile Mop Podea Pad



  • 80.97lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Înlocuirea Mop Tampoane Pentru Bona Pardoseală De Lemn Mop Podea Curat Accesorii, Microfibra Reutilizabile Mop Podea Pad

COMPATIBILITATE PERFECTA - Din Microfibra Mop Tampoane sunt înlocuitorul perfect pentru Bona Mop pentru podea din Lemn masiv și Spray Mop.Acestea sunt realizate din microfibra, astfel încât acestea ridica murdăria și praful ca un magnet.

De ÎNALTĂ CALITATE MICROFIBRA - A microfibra mop tampoane sunt fabricate din înaltă calitate, material microfibra si nu va zgâria podeaua ta.De microfibra mop tampoane sunt ușor de utilizat, trebuie doar să trageți de pe vechiul pad și fixați pe unul nou!

VALOAREA - Pad dimensiune este de 18 x 4.75 în.Cu o eficienta dual-layer pad microfibra, aceste podea de curățare mop tampoane atât curăță și ridică resturile.Grăbește-te și de a înlocui uzate mop tampoane cu aceste Bona Microfibra tampoane de schimb!

MAȘINĂ de spălat Nostru mop tampoane sunt mașină de spălat, durabil și reutilizabile instrumente de curățare.Este, de asemenea, foarte absorbant.Aceste mop tampoane pot fi folosite pe orice tip podea.

culoare:așa Cum se arată

Material:fibra de

Conținutul Pachetului:

3 x pânză de curățare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe