Labă de câine Spuma de Spalat animale de Companie Picior Spumă de Curățare se Clătește-gratuit Laba Curat Nu de Spălat Gheare Consumabile de Îngrijire Pentru Pisica Cu Perie de Silicon



  • 33.03lei 66.06lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Gunoi De Câine Tip De Element:

Scutece

Numărul De Model:

Animale De Companie Picior Cleaner Spumă

Utilizare:

picioarele

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Labă de câine curat cu silicon epurator, este ușor de curățat și produce spumă groasă, perfect pentru curățarea labele de câine oricând, mai ales după o plimbare.

Nostru nu-clătiți spuma demachiant este făcut de blând și ingrediente naturale, principalele ingrediente sunt uleiul de cocos, extract de rădăcină de gențiană, glicerina, și mai mult, care este sigur pentru animale de companie.

Design Compact, ușor de transportat oriunde.Cel mai bun alternativă la tradiționale voluminoase picior și laba de curățare.

Labă de câine cleaner este proiectat pentru toate pisică și de câine rase de la mare la mic, astfel încât să nu mai trebuie să găsească mărimea potrivită câine piciorul curat.

Nostru blând, fără parfum, formula este mare pentru câini și pisici cu noroi sau labe murdare și este sigur pentru animale de companie cu pielea sensibila.

Caracteristici:

Ingrediente: Ulei De Cocos, Extract De Rădăcină De Gențiană, Glicerina

Capacitate: 100ml/4.2 oz

Produs dimensiune: 17.4*6,2 cm/6.9*2.4 în

Greutate: aproximativ 121g

Lista De Ambalare:

1*Animale De Companie Picior Cleaner Spumă

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Detașabil de Siliciu Perie: Pet Picior Cleaner Spumă are la îndemână o perie de siliciu și produce o spumă groasă care puteți twist off pentru a curăța atunci când ați terminat de curățare.

2.Cruzime fără Formula: Labă de Câine Spuma de Spalat este sigur pentru animalele de companie, deoarece este formulat cu o formula non-iritant de ulei de cocos, extract de rădăcină de gențiană, glicerina, și mai mult.

3.Evita Murdar Laba Printuri: Laba Cleaner Spumă este special conceput pentru toate pisică și de câine rase de la mare la mic, se poate proteja animalele de companie labe de externe murdărie și mențină sănătos și curat labe.

4.Nu este Nevoie Să Clătiți: Labă de Câine Cleaner este ușor de transportat, îl puteți folosi oricând, nu este nevoie pentru a găsi o perie pentru a curăța separat.În același timp, este o spumă de curățare demachiant care nu are nevoie de apă pentru a curăța.

5.Larga Utilizare: Câine Picioare Spumă de Curățare este potrivit pentru toate labele, blând, fără parfum, formula este mare pentru câini și pisici cu noroi sau cu mâinile murdare, și este sigur pentru animale de companie cu pielea sensibila.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe