Acvariu Acrilic Oglindă Betta Oglindă Rezervor De Pește Plutitoare Oglindă Pentru Pește Betta Flowerhorn Cichlid Formare Joacă Accesorii



  • 13.86lei 27.78lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

Acvariu Acrilic Oglindă

Material:

Acril

Origine:

China Continentală

Tip:

pește

Acvatice Decoratiuni Tip:

Ornamente De Pește


Descriere

Puncte:

1. Adeziv rezistent la apa de Lipire: Nostru acvariu acrilic oglindă dublă față-verso lipite cu adeziv rezistent la apa, care nu are efecte adverse asupra pește și nu este ușor de degumare și crack.Se poate crea o uimitoare iluzia de adâncime și de a face acvariu arata mai frumos.

2. Rezistente la decolorare Și Puternic Oglindă: Fabricat de înaltă calitate, material acrilic, această oglindă este sigur pentru pesti si plante.Nu este ușor să se estompeze sau să se deformeze, chiar și în apă pentru o lungă perioadă de timp.Se poate reflecta lumina și de a crea o zonă spațioasă iluzie pentru acvariu.

3. Instalare ușoară: puteți instala acest acvariu acrilic oglindă de unul singur, fără găurire sau sudare este necesar.Alege din două stiluri de oglinzi pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră.Fără instrumente suplimentare sunt necesare pentru această instalare simplă și rapidă.

4. Decor acvariu: Adăuga unele distracție și frumusețe la rezervor dvs. de pește cu acest acvariu acrilic oglindă, care dispune de un design minge plutitoare care se mișcă cu debitul de apă.Această oglindă este nu numai decorativ, dar, de asemenea, practic, deoarece poate ajuta la reducerea pește de stres si plictiseala, oferindu-le cu un companion.

5. Functii Multiple: Dacă doriți să adăugați unele viață la camera de zi, lumina masa de birou, sau pentru a crea o atmosferă relaxantă în dormitor, acest acvariu acrilic oglinda poate face pe toate.Ea are mai multe funcții, cum ar fi reflectând lumina, crearea de adâncime, și sporind frumusetea de rezervor de pește.

6. Dă pește-o nouă perspectivă cu acest rezervor de pește oglindă.Ea are un impermeabil lipire cu adeziv care se lipeste ferm la sticlă și nu este ușor să se estompeze sau să se deformeze.Nu aveți nevoie de instrumente suplimentare pentru a instala, doar coji de fructe și stick-ul.De asemenea, adaugă o notă de stil pentru birou decor de masă.Pește dvs. va place.

Caietul de sarcini:

1. Tip De Element: Betta Formare Oglindă

2. Material: Acril

3. Culoare: transparent

4. Dimensiuni:

Plutitoare Oglindă: Diametru: despre 4/5/6/7cm/1.57/1.97/2.36/2.76 inch, Grosime: aproximativ 6mm/0.24 inch

Minge plutitoare: Diametru: cca 3cm/1.18 inch

Rezervor exterior mirror: diametru: aproximativ 4 cm/5 cm/6 cm/7 cm/8cm /9cm/10cm/1.57/1.97/2.36/2.76/3.15/3.54 inch, grosime: 3mm/0.12 inch

Notă: Exterior Slot Oglindă 4cm/5cm/6cm/1.57/1.97/2.36 inch+ 1 ventuza, 7cm/2.76 inch+2 ventuze

Lista De Ambalare:

1 buc x betta pește oglindă

Scrie un comentariu

       

Produse conexe