Câinele Pieptene Pieptene Parul De Animale Pisoi Perie Împinge Părul Cu Un Clic Nu Zgârii Mâinile 140 Curbat În Formă De Pisică Gheara Pieptene Pentru Pisica



  • 29.20lei 58.39lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Descrieri:

1. Aceasta Pisica Pieptene caracteristici 140° curbat pieptene ace care pot pătrunde adânc în păr rădăcini, eliminând murdăria și părul liber.Netede și rotunjite sfat protejează pisica ta este pielea de zgârieturi.Confortabil grip de îngrijire ușoară și plăcută.Elimina curățare probleme cu acest pieptene pisica!

2. Cat Pieptene - Pătrunde Adânc în Păr cu Rădăcini Netede și Rotunjite Sfaturi.Acest pieptene pisica are o prindere confortabilă și 140° curbat pieptene ac, care poate ajunge la rădăcina părului cu ușurință.Acesta ajută la eliminarea curățare probleme prin eliminarea de păr în vrac și murdărie.Pisica ta va iubi!

mb!

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Pieptene Pisica

Dimensiune: 8*8*20cm|3.14*3.14*7.87 cm

Material: ABS+Silicon

Lista De Produse:

1*Pieptene Pisica

Note:

Vă rugăm să permiteți-0,5 cm/0,20 in eroare din cauza manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, sper că puteți înțelege.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Cat de Netezire a Părului și Detangling: Pisica Pieptene are o pisica cu gheare forma care poate ajunge adânc în rădăcinile de păr, netezirea și detangling pisica blana.Se elimină, de asemenea, liber și firele de păr fără stăpân, minimizarea vărsare

2.Blând pe Piele: Cu o suprafață netedă și vârful rotunjit, Pet Pieptene alunecă ușor pe piele și piele animalului tau de companie, prevenind orice zgârieturi sau iritații în timpul intretinere.

3.Non-alunecare Mâner: Acest Caine Pieptene are un non-alunecare mâner care se potrivește forma de mână și oferă o prindere confortabilă.Puteți opera cu ușurință, fără a se preocupa de alunecare sau rău pisica ta.

4.Ușor de Utilizat: Cu un clic pe butonul de eject, Pisica Pieptene pentru Vărsare vă permite să împinge părul de pe pieptene cu doar o atingere.Este cel mai simplu mod de a păstra pisica ta pieptene curat și de a salva timp și energie.

5.Curbat Ace: ace de Pisica Perie sunt curbate la 140 la meci curbele de corpul pisicii.Acest lucru ajută pentru a pieptene mai ușor și eficient, eliminarea puf și păr în vrac, cu mai puțin efort.Curbe ace, de asemenea, prindere și de a capta parul mai bine

Scrie un comentariu

       

Produse conexe