Utilizare simplă Aderență Puternică Cort Pol Capac de Aderență Puternică Adăuga Aceste Cort Pol CAPAC Pe Partea De Sus a Polilor Pentru a Preveni Intepaturile



  • 4.64lei 8.14lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

TOOPRE

Tip:

1 - 2 Persoane Cort

Tip Accesoriu:

Altele

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici:

【Prelungi durata De Viață De Cort】: Adăugați aceste Cort Pol CAPAC pe partea de sus a polilor pentru a preveni intepaturile, prelungirea duratei de viață de cortul tău.

【Anti-Rugina Material】: Cort Pol se Termină făcut de anti-rugina ABS material non-alunecare, rezistent la uzura, si poate rezista la expunerea la apă fără a ruginit într-un mediu umed.

【Aderență puternică】: Coperta Polul acționează ca un trekking pol sfat pentru a preveni alunecarea și de a îmbunătăți stabilitatea, oferind suport stabil pentru pânză de cort în ploaie.

【Gamă largă De Aplicații】: Cort Polul Sfaturi pot fi folosite cu bețe de trekking, batere stalpi, baldachin poli, și piramida cort poli pentru a preveni sfat de la piercing prelata.

【Simplu de Utilizare】: Capac Suport Poli sunt compacte, portabile și ușor de utilizat.Le atașați la partea de sus a pol după întindere stâlp de cort.

Caietul de sarcini:

*Nume Produs: Cort Polul Puncție Dovada Capac

*Material: ABS

*Culoare: Negru

*Dimensiune:

Inaltime: Aprox. 44mm/1.7 inch

Diametru exterior: Aprox. 41mm/1.6 inch

Diametru interior: Aprox. 16mm/0.6 inch

*Greutate: aproximativ 13g/buc

Pachetul De Conținut:

4x Cort Pol Capac

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe