Catarama Coarda Elastica Breloc Sportiv Retractabil Cheie Card de IDENTITATE Ușor de a trage Yoyo Anti-furt de Schi Pierdut Consumabile Trece



  • 7.86lei 15.71lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Altele

Origine:

China Continentală


Descriere

Descrie:

culoare așa cum se arată

material: plastic

Dimensiune: 4.9*5,7 cm/1.92*2.24 INCH

1. Retractabil Cablu: Retractabil Cheie Titularul dispune de un design ergonomic, cablu retractabil, care poate fi extins până la aproximativ 100cm/39.37 inci să cuprindă brațul gama de mișcare cât mai mult posibil.

2. Actualizat design: retractabil breloc are un anti-toamna post, care va fi blocat cu breloc corpului atunci când depozitate.Indiferent de cât de greu este, nu va cădea.

3. Durabil și dur: retractabil breloc este echipat cu o grosime de 1 mm/0.04" cablu retractabil, care este puternic si durabil.Perfect pentru muncă și utilizarea în aer liber.

4. Ușor de utilizat: retractabil breloc cu clip are 90 de grade se întinde gama, care este mai în conformitate cu corpul uman, gama de mișcare și forma naturală a corpului uman.

5. Multifunctional: retractabil cheie lanț carabiner este ideal pentru chei, carabina!

note:

1. După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, iar culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea de mai jos.

2. Dacă vi se pare dificil de a alege dimensiunea, puteți să mă contactați în orice moment, va vom da unele sugestii, dar numai pentru referință.

3. Putem accepta comenzi de amestecat elemente, culori si dimensiuni.

Acest produs include:

1x Breloc Retractabil

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Există atât de multe util și ieftin produs din magazinul nostru.vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe