Elastic Breloc Cheie Inel Elastic Bobina Snur Retractabil Arcuri Elicoidale Breloc Bobina Snur breloc Suport Curea Pentru DIY



  • 10.41lei 14.86lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Lanterna

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Ele sunt compuse de înaltă calitate, EVA bobina si placat cu nichel clip-cheie, și de structură în formă de spirală are elasticitate mare.Chiar dacă spirala bobina inel este întinsă la maximum, aceasta nu va deveni mai subțire și va reveni automat la forma sa inițială în curând.

Culori disponibile pot fi usor de asortat cu orice, simplu și ușor de utilizat de design.

Ele sunt foarte potrivite pentru familii, birouri, ateliere, centre comerciale, saune și orice alte activități în aer liber.

Ele nu sunt doar un inel de chei, dar, de asemenea, un frumos bratari de moda.

Caracteristici:

Nume: primavara Colorate coarda catarama

Material: EVA bobina+breloc placat cu nichel

Lungime: natural lungime 17cm/6.7 în, tracțiune lungime 1m/39.4 în.

Scop: inel cheie, ornament pandantiv, anti-pierdere coarda

Lista De Produse:

1*Bobina Snur

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Flexibil Bobina: Aceasta bobina șnur poate păstra inelul de chei de siguranță, atunci când doriți.Flexibil bobina poate fi transformat într-o mână cheie inel, care are o varietate de suspensie moduri.

2.Anti-Deformare Material: bobina breloc cu tenacitate mare este compus dintr-o EVA bobina si placat cu nichel clip-cheie, care este rezistent la uzură și nu are miros.Puteți trage-l cu putere, și nu se va rupe cu ușurință.

3.Incuietoare de siguranta Design: primăvara breloc are o pierdere de prevenire design, astfel încât cheile sau important pandantive pot fi fixate, și nu ușor scăzut, și factorul de siguranță este mai mare.

4.Demontare ușoară: Elastic breloc are o eliberare rapidă a sistemului, care este ușor să demontați fără orientare profesională.Procesul de dezasamblare este foarte ușor.

5.O gamă largă de Aplicații: indiferent de cheile de la masina, cheile de la biroul, sau cheile de la casă, retractabil primăvară breloc vă poate oferi spațiu suplimentar pentru a asigura aceste chei importante sau obiecte mici.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe