Retractabil Breloc Grele Anti-furt Breloc cu Carabină Max Extinderea Lungime 23" Oțel Retractabil Insigne Titular



  • 9.70lei 19.45lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Buzunar, Multi Instrumente

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Nume produs:Insigna Tambur Clip

Material:ABS,aliaj

Lungime coarda:aprox 60cm

Caracteristică:

【Durabil Cablu de Oțel】 --- retractabil breloc are o grosime de 0,04 inch diametru retractabil cablu de oțel, care poate rezista la sarcini de până la 5.0 oz.acesta este fabricat din PVC acoperit sârmă de oțel, durabil și nu rupt sau uzat.

【Lumină și Puternic】 --- EOTW breloc cu carabină adoptă un strat anti-coroziune alpinism catarama, rezistentă la rupere cordon parașută, ABS, și-a construit în extra strong arc din oțel inoxidabil.retractabil breloc este ușoară și robustă, astfel încât acesta este un instrument ideal pentru munca în aer liber și sport.

【Ușor de Transportat și Flexibil】 --- retractabil insigna titularii pot fi ușor atașat la haine, curele, genti, sau rucsac.Cheia poate fi întins până la 23.6 inch și reciclat după utilizare cu turbo puternic feeder.Nu este nevoie să scoateți cheia, angajat carduri și cărți de IDENTITATE pot fi utilizate rapid și convenabil.

【Multifuncțional】 --- EOTW breloc retractabil poate fi utilizat pe scară largă pentru personalul școlii, asistente medicale, lucrători de birou, studenți, și acasă și activități în aer liber cum ar fi explorarea, drumeții și drumeții, pescuit și schi.

Pachetul include:

1buc*Insigna Tambur Clip

Note:

1. Te rog permis de 1-3cm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe