Noul Portabil Camping Masa În Aer Liber, Drumeții, Picnic, Mese De Cafea Pliabila Rotunda Drumeții Masa Din Aliaj De Aluminiu Înălțime Reglabilă



  • 107.42lei 179.01lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Altele

Origine:

China Continentală


Descriere

Camping folding table

Caietul de sarcini

Nume: Portabil masă pliantă

Tabelul material: aliaj de aluminiu

Trepied material: fier

Înălțime: 23-40 cm

Tabelul diametru: 30 cm

Tabelul grosime: 2 mm

Produsul include

1*Multifuncțional masă pliantă

Caracteristici

1,de formă Triunghiulară, Suport Stabil: Nostru portabil masă de picnic este echipat cu un suport triunghiular, și partea de jos a suportului este proiectat cu un non-alunecare de cauciuc pad, care poate crește frecare și stabilitate, și are o puternică capacitate portantă, care pot plasa cu ușurință 5L apă minerală.

2,Două Reglabile pe Înălțime: nostru portabil masă de picnic este echipat cu o tijă de extensie, intervalul de reglare este de 23CM să 40CM, puteți regla înălțimea în funcție de nevoile dumneavoastră.

3,Convenabil și Ușor de Transportat: O panza de sac de depozitare este inclus, ceea ce este mult mai convenabil de a călători.Obiectele pot fi agățată pe marginea mesei de bord, care poate stoca și organiza obiecte.

4,Operație Simplă: Conectați tija de legătură cu spațiul de lucru ață, și conectați tija de conectare cu filet trepied pentru a finaliza instalarea, care este rapid și convenabil.

5,Robust și Durabil: Acest portabil masă de picnic este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu.Nu este ușor de rugină sau de a sparge, foarte puternic și durabil, poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

Notă

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe