USB Încălzit Tălpi de Pantofi pentru Picioarele Calde Ciorap Pad Mat 3500mAh Baterie Reîncărcabilă Cuttable Încălzit Tălpi Picior mai Cald



  • 164.39lei 483.57lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Piele, Carbon Activat

Funcția 5:

Sport În Aer Liber, Încălzire Tălpi Unisex

Funcția de 10:

Cadou De Crăciun

Funcția 7:

usb tălpi interioare de încălzire

Origine:

China Continentală

Funcția 3:

incalzire in pardoseala cu termostat

Funcția de 9:

Cadouri de craciun

Funcția 4:

suport arc tălpi interioare de încălzire

Funcția 8:

încălzire autonomă tălpi patch-uri

Funcția 2:

încălzire branțuri pentru pantofi pentru bărbați

Funcția 1:

Tălpi interioare de încălzire pentru picioare

Funcția 6:

tălpi interioare de încălzire


Descriere

USB Încălzit Tălpi de Pantofi pentru Picioarele Calde Ciorap Pad Mat 3500mAh Baterie Reîncărcabilă Cuttable Încălzit Tălpi Picior mai Cald

Puncte: 1.Încălzirea rapidă: în Termen de 10 secunde, nostru Tălpi interioare Încălzite încălzească picioarele tale cu cele mai recente încălzire din fibra de carbon material.Bucurați-vă chiar și de încălzire și un confort mai mare cu catifea moale de sus.

2.3500 mAh Baterie Reîncărcabilă: Nostru Tălpi interioare Încălzite oferă de lungă durată caldura, curtoazie de baterie de 3500mAh.Un must-have pentru toți iubitorii de aer liber, aceste branțuri menține picioarele cald și confortabil.

3.Temperatura de Control Ușor de Făcut: Echipat cu o telecomanda wireless si display digital, nostru tălpi interioare încălzite permite precisă a temperaturii ajustări.Bucurați-vă de confortul cu 3 setări de temperatură (40, 54 și 65 de ani) de lungă durată de caldura.

4.În condiții de siguranță pentru a Utiliza: Nostru Tălpi interioare Încălzite facilitate de stat-of-the-art tehnologie de siguranță cu un built-in senzor de temperatură de siguranță și control chip.Ei pot rezista în condiții de siguranță o greutate de până la 200 kg și opri automat de încălzire atunci când ajunge la o temperatură în condiții de siguranță, asigurând o mai mare siguranță pentru picioarele tale.

5.Ușor de Tăiat: Obține potrivi perfect pentru orice pantof cu aceste Cuttable Tălpi.Cu ușurință să le tăiați la dimensiunea și bucurați-vă de căldura și confortul de tălpi interioare încălzite în orice încălțăminte.

Descriere:

Experiența picioarele calde pe următoarea aventură cu nostru Electrice Incalzite Tălpi.Aceste tălpi poate fi încălzită rapid, în doar 10 secunde, oferind o temperatură minimă de 40℃ timp de 12-13 ore.Siguranța de Protecție se asigură nici o supraîncălzire, și puteți obține dimensiunea perfectă pentru confortul dumneavoastră.Păstrați-vă picioarele calde și confortabile, fără a hassle!

Caietul de sarcini:

Cablu de încărcare: TIP-C

Voltaj: 3.7 V

Capacitate baterie: stânga: 3500Mah, dreapta: 3500Mah

Intrare: AC/100-240V, 40-60HZ

Timp de incarcare: 4-5 ore

Durata de viață: mai mult de 500 de cicluri

S: dimensiunea Europeană 35-40

L: 41-46 dimensiune Europeană

Lista De Ambalare:

1 pereche de branțuri

1*control de la distanță

1*cablu de încărcare

1*manual de instrucțiuni

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe