Cat Turnul - 2 Napping Stinghii, Peek Gaura, 2 Sisal Frânghie Zgarieturi Posturi, și Agățat de Jucărie \u2013 Pisica Copac pentru Pisici de Interior de (Bl



  • 305.50lei 396.73lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

ProductDimensions:

25 x 15.5 x 42 cm 18.56 de Lire sterline

ASIN:

B06WD83WR4

Producător:

Marca GLB

Itemmodelnumber:

80-PET5083

IsDiscontinuedByManufacturer:

No

Origine:

China Continentală

Jucarii Tip:

Bile

DateFirstAvailable:

20 februarie, 2017

Este Dispozitiv Inteligent:

Da

Material:

Lână

CountryofOrigin:

China


Descriere

3-TIER PISICĂ ARBORE - designul niveluri de aceasta pisica tower oferă 3 nivele de distracție interactive și locul perfect pentru somn și se ghemui.Pisica mobilier are, de asemenea, o jucărie agățat că pisica ta poate bat, apuca și trageți în orice direcție pentru distracții.

O PISICA NAPPER VIS - prietenii Tăi feline pot odihni ușor în oricare dintre cele 2 mochetă stinghii sau pentru a juca pe cel de-al doilea nivel, cu o privire gaură și un spătar.Acest 45.25-inch structura este suficient de înalt pentru a face o mare cat patul de la geam prea.

SISAL POST SCRATCHING - Cu 2 nivele de sisal frânghie posturi, descurajarea animalele de companie de la utilizarea mobila pentru a ascuți și tăiați unghiile lor nu a fost niciodată mai ușoară!Pisica zero posturi sunt la înălțime ideal pentru întindere și zgarieturi pentru pisici de toate vârstele.

PLUȘ ȘI ROBUST - turnul pisica pentru pisici de interior este construit din material rezistent plăci aglomerate și acoperite într-un pluș maro covor.25.5-inch-lung de bază este suficient de robust pentru a rezista la joc viguros și stabil pentru utilizarea de către adult mare, pisici sau pisoi.

DETALII PRODUS - Materiale: Poliester Covor, plăci aglomerate, și Sisal Frânghie.Dimensiuni: (L) 25.5" x (W) 15.75" x (H) 45.25".Instrucțiuni de îngrijire: Ușoare de Vid sau Curat Copac Pisica Zgarieturi Post după cum este necesar.Culoare: Negru si Cafeniu.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe