Catelus Essentials Caine Produs de Pisici Calmant Pături Arunca pentru Mediu Pentru Câini de talie Mică, de Crăciun Câine de Companie Cadouri (Gri) 76X104cm



  • 62.08lei 103.49lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Se Spală Stil:

Mecanică De Spălare

Material:

100% Bumbac

Tip De Element:

Pat Pături

Origine:

China Continentală


Descriere

MATERIALE PREMIUM PENTRU ANIMALE de companie NUMAI: Super Moale și Cald Material pentru animale de companie, exclusiv drăguț urme de design pe partea de sus, minunat solid de culoare gri pe partea din spate, nu teama de a face pipi, muște, de mestecat și rupere.Cainele tau va iubi acest caine produse!

De DIMENSIUNI MEDII PENTRU ANIMALE de companie: CAINE PĂTURĂ PENTRU CÂINI de talie MIJLOCIE: 30x40inch dimensiuni, concepute pentru caine de talie medie, interior căței și pisici.Perfect dimensiunea tau cu patru picioare prieteni, Buldogi francezi, Scottish Terrier, Pug, Pudel, Bull Terrier, Rasa Jack Russell și blana copii etc.

UȘOR DE CURĂȚAT: cățelușii Noștri pătură de băiat și fată câini este o mașină de spălat și uscător în condiții de siguranță, încă moale și cald, după multe spălat.Bună calitate a mult timp folosind pentru întregul an.Dispunând de un flanel, fuzzy simt că este netedă și drăgălaș la atingere.

MULTI FOLOSESC: pături Nostru de animale de companie adăuga protecție pentru mobilier canapea, canapea, pat, scaun de masina, cușcă pentru câine, cușcă, cuib de zgarieturi si parul de animale, animale de companie noastre protector pătură continuă canapea sau pat de mizerie acum, blana liber de acum!Arunca pătură este compania ideală pentru activități în aer liber, cum ar fi de călătorie, camping, picnic, plaja si hotel.

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:bumbac

Dimensiune:76x104cm

Conținutul Pachetului:

1 * animale de companie pătură

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros de client,vă vom oferi prețul cu ridicata și gratuit de transport maritim expres (de exemplu DHL,EMS,Fedex...) care timpul de livrare este de aproximativ 3-7 zile (cu Excepția cazului în zone îndepărtate).

Pentru picătură de transport maritim client,vă vom trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pune nici informațiile noastre, în pachet.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul de pe acest site de numărul de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați ,vă putem ajuta să-l extindă .Deci banii nu în contul nostru.Și vom încerca noastre cele mai bune pentru a urmări coletul până când îl primiți.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe