Alpinism Stick Polul Extern De Blocare Rezistent La Uzura Trekking Stick Nuci De Blocare De Înlocuire De Mers Pe Jos De Polul Accesorii Pentru



  • 2.65lei 7.19lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Pantofi De Alpinism

Origine:

China Continentală


Descriere

Noastre de trekking pol de blocare vă permite să reglați cu ușurință de mers pe jos pol la lungimea corespunzătoare pentru activitățile în aer liber.Perfect pentru asigurarea și valorificarea bastoane, acest alpinism stick polul extern de blocare este un must-have pentru orice grave alpinist sau excursionist.

Caietul de sarcini:

Greutate (aprox.):

14mm: 18 grame

16mm: 20 grame

18mm: 21 de grame

Produs material: ABS

Dimensiune Produs:

Plat lungime: aproximativ 4.5 cm / 1.77 inch

Conic lungime: aproximativ 5cm / 1.96 cm

Lista De Ambalare:

1 buc* alpinism stick-ul de blocare

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și fotografierea unghiuri, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.De încredere Sistem de Inchidere: Construit cu înaltă calitate ABS materiale, urcarea noastră stick de blocare caracteristici durabile și rezistente la uzură design care oferă suport excelent și eficient asigură bețe de trekking de la alunecarea.

2.Ajustare convenabil: Acest alpinism stick de blocare vă permite să reglați cu ușurință de mers pe jos pol la lungimea corespunzătoare pentru înălțime și teren.Fie că sunteți drumetii, trekking, sau de camping, acest practic și util de blocare a va asigura confortul si siguranta dumneavoastra.

3.Pe scară largă se Aplică: a Asigura siguranța și stabilitatea în timpul diferitelor sporturi în aer liber cu urcarea noastră stick de blocare.Conceput pentru drumeții, polul de mers pe jos, alpinism, backpacking, drumeții și alpinism, sigur mecanism de blocare previne alunecarea și prăbușirea.

4.Confortabil și în Siguranță: Cu un durabile a construi și perfect caracteristică de blocare, urcarea noastră stick de blocare are o buna rezistenta la uzura, perfect pentru asigurarea și deblocarea de mers pe jos poli.Sistemul de blocare prindere confortabilă asigură siguranță în timp ce drumeții, îmbunătățirea experiența dumneavoastră generală.

5.Frumos Cadou la Alegere: Surpriza aventura ta iubitoare dragi cu această alpinism stick de blocare, potrivit pentru exterior de blocare.Este perfect pentru a asigura siguranța în timp ce urca.Da-l la familia ta, colegii, prietenii și ca un mare cadou.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe