FishTank Acoperă Suportului Stand Acvariu Acasă Capacul Suportului Titularii 10BUC



  • 19.64lei 27.68lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

Hai animale de Companie

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Asigura acvariu acoperi rămâne în siguranță în loc cu această durabil și de încredere fishtank titularul de acoperire.Potrivit pentru diverse grosimi de acvariu acoperă, le împiedică alunecarea.

Acest pește titularul de acoperire este rezistent la deformare și asigură o lungă durată de utilizare.Instalare simplă și ușor de demontare a face un convenabil accesoriu pentru acvariu entuziaști.

Conceput pentru amatorii de pește, magazin de animale de companie proprietari, si acvariul personal, acest acvariu suport capac este perfect pentru cei care au nevoie de a utiliza capace acvariu.

Perfect pentru acvarii la domiciliu, magazine de animale de companie, și acvarii, acest acvariu capac suport suport oferă siguranță pentru mediu acvariu și pește în interiorul.

Țineți în siguranță acvariu acoperi, fără a compromite aspectul său folosind acest fishtank suport capac.Se addsstability menținând în același timp aspectul estetic al acvariu.

Caietul de sarcini:

Produs Dimensiune: Ca imagini arată

Material: Plastic

Opțiune: se potrivesc pentru 5mm/se potrivesc pentru 5,5 mm/se potrivesc pentru 6mm/se potrivesc pentru 8mm/10mm potrivit pentru/apte pentru 12mm/se potrivesc pentru 15mm

Pachetul Include:

1 Set Acvariu Suport Capac (10pieces)

Notă:

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe