Câinele Pestera Lavabil Animale De Companie Casa Peștera Pat Cald Cat Cuib Cald În Aer Liber Animale De Companie Pat Case Impermeabil Pisică Câine Canisa Anti-Alunecare Pentru Pisici Pupp



  • 61.47lei 122.99lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Model:

Solid

Tip:

Câini

Origine:

China Continentală

Caracteristică:

Încălzire

Material:

Mătase

greutate:

450g

Numărul De Model:

Câinele Pestera

Se Spală Stil:

Spălare De Mână

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Tip De Element:

Pat Pături


Descriere

Puncte:

1. Scut impermeabil: Asigura confortul animalului tau de companie cu umiditate strânse Câine Peșteră care le protejeaza de apa de infiltratie.Fabricat de înaltă calitate, material rezistent la apa.

2. Iarna Caldura de Conservare: a Face animalele de companie cald ca primavara chiar și în frigul iernii cu acest Câine Peșteră.Sale interne perla moale de bumbac umplere oferă o bună performanță de izolare, perfect pentru utilizarea în aer liber.Spune la revedere de la blues de iarnă, și de bună pentru a toate-vreme confort pentru partenerul tău cu blană.

3. Efort de Curățare: Cainele Pestera pat, cu său mobile interne pernă și fermoar de design, este ușor de demontat și curățat.Acest lucru asigură o igienă și de lungă durată de companie cuib, și oferă un confortabil și somn liniștit pentru prietenul tău cu blană.

4. Non-Alunecare, Design anti-alunecare de jos de Câinele nostru Pestera caracteristici plasate strategic puncte prevenirea alunecărilor și a asigura un mediu stabil suprafețe, care permite animalele de companie să se odihnească în condiții de siguranță fără alunecare pe podele netede.

5. Portabil și Pliabil: cainele pestera pat are un mâner de top de design care îl face ușor pentru a muta și de magazin.Puteți convenabil de a transporta-l atunci când te duci cu prietenul tău cu blană.Pestera formă oferă un confortabil și sigur pentru cainele tau.

Descriere:

Acest închise câine pat este perfect pentru prietenul tău cu blană!Este rezistent la apă și rezistent la umiditate, păstrarea animalele de companie drăguț și uscat.Pe plan intern umplut cu perla moale de bumbac, este, de asemenea, incredibil de confortabil.Fermoar de design și mânerului face ușor de curățat și de transport.Da pup cea mai bună experiență de dormit cu acest închise pat câine.

Caietul de sarcini:

1. Nume produs: Câine Pestera

2 .Material: material rezistent la apa+pluș

Dimensiuni (aproximativ):

De mici dimensiuni: 35CM * 27CM * 25CM/13.77x10.62x9.84inch, potrivit pentru până la 2,5 kg

Dimensiuni medii: 45CM * 32CM * 35CM/17.71x12.59x13.77inch, potrivit pentru o greutate de până la 6 kg

Aplicabile sezon: universale de-a lungul celor patru anotimpuri

Lista De Ambalare:

Câinele Pestera * 1

Notă:

1. Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

2 .Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe