Cald Animal de casă Pat Canapea Scrath Rezistent Minunat Non-Alunecare Suport Mașină de spălat Ușor de Curățat Decor Îmbrățișare de Urs Design Pisică Câine Pat



  • 57.21lei 104.01lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Caracteristică:

Respirabil

Tip:

Câini

Origine:

China Continentală

Se Spală Stil:

Spălare De Mână

Model:

Solid

Material:

nailon

Numărul De Model:

Urs Drăguț Îmbrățișări Câine Pisică De Casă Cuib

Nume De Brand:

Kesoto

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Tip De Element:

Paturi Și Canapele


Descriere

Descriere:

【Confortabil】: Drăguț Urs Îmbrățișare Design Pisică Câine Pat oferă un confortabil și confortabil pentru animalele de companie să se odihnească și să doarmă.

【Durabil și Rezistent la Zgârieturi】: Câini Pernă de Canapea realizate cu înaltă calitate de pluș materiale care sunt durabile și rezistente la zgârieturi, asigurându-se că animalele de companie patul lui rămâne în stare bună pentru o lungă perioadă de timp.

【Ușor de Curățat】: capacul detașabil face curățenie Pisica Pat Casă, ajutând pentru a menține animalele de companie spațiu curat și igienic.

【Non-Alunecare de Jos】: anti-alunecare de jos asigură animale de Companie de Pluș Pat rămâne în siguranță în loc, împiedicând orice mișcare accidentală sau alunecă.

【Adorabil Design】: drăguț urs îmbrățișare design adaugă o notă de stil și distracție la domiciliu, a face animale de Companie pat canapea completarea perfectă pentru iubitorii de animale de companie spațiu.

Caietul de sarcini:

Material: Pluș

Umplutura: Bumbac PP

Dimensiunea Diagramă:

Mici: 46cm/18.11 inch

Mare: 55cm/21.65 inch

Pachetul Include:

1 Animal De Casă Pat

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușor erorilor datorate manuală de măsurare și diferite monitoare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe