Decoratiuni Rezervor de pește Rășină Submarin Ornamente Gol Pește Creveți Adăpost Peștera Acvariu Rezervor de Pește de Amenajare a teritoriului Decor de aprovizionare



  • 24.13lei 48.31lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

pește

Suport:

Dropshipping/En-Gros

Lista de ambalare:

1* Acvariu Submarin Ornament

Categorie:

Acvariu consumabile

Origine:

China Continentală

Material:

Rasina de artizanat

greutate:

110g

Dimensiune:

13*8*6cm

Numărul De Model:

decoratiuni rezervor de pește

Acvatice Decoratiuni Tip:

Ornamente


Descriere

Decoratiuni Rezervor De Pește Rășină Submarin Ornamente Gol Pește Creveți Adăpost Peștera Acvariu Rezervor De Pește De Amenajare A Teritoriului Decor De Aprovizionare Dropshipping/En-Gros

Puncte De Vânzare: 1. Eco-Friendly Acvariu Decor: Realizat în condiții de siguranță material de rășină, noastre durabile și nu-ușor să se estompeze fundul mării decoratiuni sunt completarea perfectă pentru acvariu.Se menține calitatea apei și a asigura siguranța de pește, oferind un mediu sănătos pentru ei să prospere.

2. Acvariu Accesoriu: Înfrumuseța rezervor de pește cu Pește Rezervor de Jucărie, cu o uimitoare submarin în formă de design și culori strălucitoare, care creează un fermecător subacvatice ambianță.Ta acvatice animale de companie va place noul lor habitat generos.

3. Decorative Incanta: Ridica acvariu dvs. ambianță cu aceste rezervor de pește jucarii care pot fi utilizate ca fermecatoare peisaje subacvatice și fermecător desktop piese de decor.Adauga interes vizual la spațiul fără efort.

4. Animale de companie-Friendly Habitat: Foster pește de reproducere prin furnizarea de un seif și o alternativă naturală la un mediu artificial.Acvariu jucării oferă zone de reproducere, oferindu-pești mici posibilitatea de ample de a prospera și de a se distra.Ei au, de asemenea, ajuta la promovarea animale de companie fericire și sănătate.

5. Cadou decorativ: Spori acvariu cu aceste unic rezervor de pește jucarii, perfect pentru copiii care sunt fascinati de creaturi acvatice.Surprinde pe cei dragi cu un cadou decorativ care se adaugă unele de culoare și de distracție a lor rezervor de pește.

Descriere :

Face rezervor de pește veni în viață cu Decoratiuni Acvariu!Din material de rășină, aceste submarine în formă de modele adăuga la peisajul natural din rezervor, crearea de animale de companie fericit și sănătos.Ideal rezervor de pește accesorii care nu va afecta acvatice prieteni.

Caietul de sarcini :

1. Nume produs: Submarin ornamente

2. Produs material: rasina de artizanat

3. Categoria De Produse: Consumabile Acvariu

4. Dimensiune produs: (aprox.)13*8*6cm/5.12*3.15*2.36 cm

5. Greutate: aproximativ 110g

Lista De Ambalare:

1* Acvariu Submarin Ornament

Notă :

1. Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe