Cat De Cowboy Pălărie Eșarfă Triunghiulară Moale Si Confortabil Cowboy Set Costum Moale Si Reglabil Multifuncțional Animale De Companie Set Costum Pentru



  • 22.86lei 45.71lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Seturi

Material:

FIBRE

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Origine:

China Continentală


Descriere

Animale de companie Costum Cowboy Accesorii este un mod distractiv și drăguț să te îmbraci prietenul tău cu blană.Nu bloca linia de vedere a animalului tau de companie, astfel încât acestea se pot bucura de petrecere cu tine.Este potrivit pentru pisici sau caini de diferite dimensiuni și rase.

Nume: animale de Companie pentagrama pălărie de cowboy

Stil: palarie de cowboy + eșarfă triunghiulară combinație

Material: poliester, bumbac

Caracteristici: piele-friendly material, margine netedă

latime: 13cm/5.12 în

Palarie inaltime: 5.5 cm/2.17 în

Lățime interioară: 9cm/3.54 în

Lista;

palarie de cowboy *1

eșarfă triunghiulară *1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Puteți obține: Acest pachet include o pălărie de cowboy și un salopete pentru pisica ta.Puteți activa pisica ta într-un fermecător cowboy sau cowgirl cu acest pachet.Este perfect pentru orice animal de companie care indeplinesc nevoile.

2.Confort chingi tesatura: Acest set de cowboy pălărie și eșarfă triunghiulară este realizat manual, cu confort chingi material care este ușor și durabil.Pisica ta va iubi poartă și arate adorabil.Este confortabil de purtat și ușor să se adapteze.

3.Dimensiuni reglabile: Aceasta pisica cowboy pălărie eșarfă triunghiulară are o banda elastica de design, cu o catarama reglabil, care vă permite să reglați circumferința în funcție de gâtul pisicii dimensiuni, ceea ce face confortabil și sigur.

4.Stabil și confortabil de uzură: pisica pălărie de cowboy are un interior de îndoire design care se adapteaza partea de sus a pălăria pe cap de pisica, împiedicând-o de la care se încadrează off.Pe eșarfă triunghiulară are un design curbat care nu interferează cu ochii de pisica ta, făcându-l mai confortabil pentru a purta.

5.Aplicarea pe scară largă: Aceasta pisica cowboy pălărie și eșarfă triunghiulară set este perfect pentru pansament animalele de companie ca un western cowboy sau cowgirl.Este, de asemenea, potrivite pentru diferite ocazii, cum ar fi ziua de naștere, carnaval, festival, cosplay petrecere, joc de rol, elemente de recuzită, western animale de companie, cluburi și mai mult.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe