Bling Guler De Câine Stralucitor Zirconiu Câine De Companie Gât Gulere Reglabile Animale De Companie Câine Guler Gât Curea RowsBone Pandantiv Pietre Animale De Companie Neckle



  • 19.59lei 39.18lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Sezon:

Toate anotimpurile

Caracteristică:

Eliberare Rapidă

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Model:

Animale

Tip:

Seturi, Câini

Origine:

China Continentală

Material:

Cupru


Descriere

Puncte:

1. Asigurați animalele de Companie Arata Superb: Acest stras guler de câine va adăuga unele scânteie la prietenul tău cu blană aspectul, ca este dotat cu strasuri strălucitoare care reflectă lumina frumos.De asemenea, vine cu un drăguț pandantiv os care arată animalul tau de personalitate si stil.

2. Dimensiuni reglabile: Dacă ai avea un catel sau o pisica, puteți ajusta cu ușurință lungimea acestui stras guler de câine de la 9,6 la 13,5 inci (24.5-34,5 cm) cu ajutorul late si catarame, asigurând o fixare confortabilă și sigură pentru animalele de companie.

3. Gamă largă de Aplicații: Acest stras guler de câine va face animalele de companie strălucire și strălucire, fie că este vorba de o nunta, o petrecere, o vacanta, sau doar uzura de zi cu zi.Este, de asemenea, o mare pentru a lua fotografii de prietenul tău cu blană.

4. Cadouri deosebite: Acest stras guler de câine este potrivit pentru câini de talie mică și pisici, mai ales pentru rasele cu par scurt ca Chihuahua, Yorkshire terrier, pudel și Pomerania.Se va face animalul dvs. iasă în evidență și să fie perfect cadou perfect pentru orice ocazie.

5. Utilizarea repetată: Acest stras guler de câine caracteristici aliaj găuri care sunt incrustate și fixat cu materiale metalice, asigurându-se că pietrele nu sunt ușor să cadă.Gulerul este, de asemenea, confortabil și flexibil, ceea ce face cainele tau arata stilat si elegant.

Descriere:

Asigurați animalele de companie vedeta petrecerii cu aceasta fantezie zgardă de câine.Acesta dispune de pietre strălucitoare, care stralucesc in lumina.Gulerul este reglabil de la 9,6 la 13,5 inci, așa că se potrivește cele mai multe mici și mijlocii câini.Este, de asemenea, reutilizabile, astfel încât să puteți folosi pentru diferite ocazii.Animalul dumneavoastră de companie va place acest elegant și confortabil accesoriu.

Caietul de sarcini:

1. Nume: Stras Guler De Câine

2. Material: Cupru

3. Dimensiune: 24*8.5 cm/9.4*3.3 inch

4. Greutate: aproximativ 21g

Lista De Ambalare:

1*Bling Guler De Câine

Scrie un comentariu

       

Produse conexe