Păsări Cuib Natural Casa Reed Iarba Pasăre Hut Țesute Manual Eco-Friendly Păsări, Cuști De Mana Hut Pentru Iubitor De Pasăre Cadouri



  • 29.24lei 58.49lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

BUMBAC

Tip:

PĂSĂRI

Origine:

China Continentală


Descriere

Construite durabil și robust materiale, casele noastre vor rezista pe orice vreme.Fiecare casă este dotată cu un convenabil buclă pentru ușor de suspendare, permițându-vă pentru a le plasa oriunde în spațiu în aer liber.

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

Material: stuf uscat iarba

Dimensiune produs: (aprox.)15*19cm/5.91*7.48 cm

Greutate: aproximativ 100 G

Pachet De Listă:

Țesute manual colibri case*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Selectate Material: manual colibri case sunt realizate de înaltă calitate naturale stuf iarba care este puternic, durabil și ecologic.

2.Rezistent la intemperii: bine fibre țesute de mâna asta țesute colibri casa nu a vărsat cu ușurință și sunt ideale pentru a rezista la vânturi puternice.Prin construcția solidă asigură durabilitate și longevitate.

3.Cu pene de Retragere: a Oferi un refugiu firesc pentru păsări mici cu mâna noastră țesute colibri case.Perfect pentru a le menține calde și protejate de condiții meteorologice aspre, acest confortabil adăpost adaugă un dram de pustie la interior sau decor în aer liber.

4.Versatil în Utilizare: Fabricata cu materiale naturale, mâna noastră țesute colibri case sunt potrivite pentru diferite medii.Dur exterior oferă o prindere fermă împotriva uzurii, făcându-l mai durabil pentru păsări utilizarea de zi cu zi.

5.Convenabil să Stea: mâna Noastră țesute colibri casa are o bucla care face efort pentru a bloca de la diverse structuri sau de a folosi ca o centrala.Facut cu iarbă naturală, este suficient de puternic pentru a rezista la ploaie, vânt și lumina soarelui, în timp ce încă oferindu-păsări-un adăpost confortabil.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe