50ml Cat Catnip Spray Ingrediente Sănătoase Catnip Spray Pentru Pisici Pisicile si Atractant Ușor De Utilizat și în condiții de Siguranță Pentru animalele de Companie Cadouri Pentru K7L6



  • 5.49lei 10.55lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Jucarii Tip:

Catnip Jucarii

Origine:

China Continentală

Tip:

pisici

Material:

Plastic


Descriere

Nume produs: Pisica produse Inductor Pisica de mare cat jucării

Dimensiune produs: 4×4×14cm / 1.57 x 1.57 x 5.51 în

Forma produsului: lichid

Netă de produs continut: 50ml

Caracteristicile produsului: Cat Puhe are o anumită atracție pentru pisici adulte, iar pisica va fi entuziasmat după miros, care poate face cat de spirit mai placuta.

Metoda de utilizare : se Aplică prin pulverizare la zonele pe care le vreau pisica ta să fie aproape de sau pe jucării.

Probleme au nevoie de atenție: a se păstra uscat și ferit de lumină.Păstrați lichide în contact cu ochii.Nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor.

Măsuri de precauție:

1. După cum știm cu toții , pe calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

2. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea, vă puteți simți liber să mă contactați, vă vom oferi câteva sugestii, dar pentru tine este doar de referință.

Livrarea include:

1 buc pisica inductor

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Garantam calitatea produselor noastre.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe