Câini Jucărie de Mestecat pentru animale de Companie de Pluș Jucărie Dentiție Cadou pentru Plictiseala Câini de Companie Moale Biteable Chițăit de Câine Animal Catelus Anxietate Jucărie P15F



  • 32.18lei 64.36lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Câini

Jucarii Tip:

Jucării De Pluș

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

De Brand nou și de înaltă calitate

Acest lucru durabil și interactive câine de pluș jucărie este conceput pentru a satisface lor de mestecat are nevoie în timp ce furnizarea de sunete de divertisment, făcându-l mai plăcut.

Făcute cu materiale de calitate, acest produs oferă o textura moale si confortabil, asigurand o experienta placuta pentru prietenul tău cu blană.Construit în dispozitiv de sunet produce sunete incantatoare, adăugând o de distracție.

Potrivit pentru toate proprietarii de caini, mai ales cei care sunt în căutarea pentru animalele lor de companie și de a atenua anxietatea.Este perfect pentru persoanele care doresc să ofere câinii lor cu un produs care poate rezista viguros de mestecat și păstrați-le distra de ore.

Dacă în interior sau în aer liber, acest produs este versatil și poate fi folosit în diferite setări, cum ar fi case, parcuri, și activități în aer liber.Ea servește ca un instrument de formare, o companie, sau pur și simplu o modalitate de a ajuta la a vă relaxa și

Da prietenul tău cu blană durabile și angajarea câine de pluș ca se bucura de ore de divertisment, promovarea sănătății dentare și eliminarea stresului.Trata cainele la distracție și de emoție!

Caietul de sarcini:

Material: Pluș

Produs Dimensiune: Ca imagini arată

Pachetul Include:

1x Câine de Pluș Chițăit Jucărie

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe