3pcs Hamster Morcov Dentitie Consumabile Jucărie Naturale Nutritive Morcov Nutritive Molar Jucării pentru Iepure/Hamsteri/porcusori de Guineea



  • 4.50lei 7.05lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Cu 0 industriale, aditivi sau arome, toate hamster mestecați jucării sunt ecologice și sănătoase molar tratează.În condiții de siguranță și de sunet.

O mai mare de Sanatate Dentara este Extrem de rezistent, iepurasul mestecați jucării au 120%-rezistenta la uzura, ajuta la mici rozătoare animale de companie scrâșnească dinții în creștere, pentru a îmbunătăți sănătatea lor dentară, și calma anxietatea și depresia.

Morcovi bogat în carbohidrați și zahăr oferă energie.Nu numai un gust minunat, dar, de asemenea, adorabil morcov forma va arata absolut fascinate mica ta bunny, hamsteri și cobai.

Pentru Toate Animalele Mici: Mici animale mesteca morcovi va oferi mai multă distracție pentru rozătoare animale de companie în timp ce menținându-le sănătos și plin de viață.

Perfect pentru porci de guineea, chinchilla, veverițe, iepuri, hamsteri, veverite care zboară și alte animale de companie mici.

Nou și de înaltă calitate

Nume produs: Morcov molar tort

Metoda de alimentare: deschide pachetul și se hrănesc direct

Aplicabile animale de companie: iepure/cobai/chinchilla/hamster, etc

Dimensiune: 4cm/1.57 inch+3cm/1.18 inch

Culoare: așa cum se arată în figura

Pachetul include: de 3PCS

Notă:

Vă rugăm să consultați de măsurare.Mica eroare de măsurare este admisibilă în limite normale.

Ar putea fi o mică diferență de culoare din cauza la monitor, aparat de fotografiat sau de alți factori, vă rugăm să consultați element fizic.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe