Portabil Câine Sticla de Apa de Scurgere Dovada Catelul Pisica Distribuitor de Apă Potabilă alimentare pentru Animale de companie în aer liber de Mers pe jos de Drumeții de Călătorie



  • 44.91lei 56.12lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Volumul:

250ml, 500ml

Material:

Plastic

Nume De Brand:

LDLC

Tip 1:

Accesorii câine

Origine:

China Continentală

Tip De Element:

Sticle De Apă

Tip:

Câini

Tip 2:

Consumabile Pentru Animale De Companie

Aplicabile Rasa De Câine:

Universal


Descriere

[Funcția] : Proiectat cu gel de siliciu inel de etanșare care pot preveni scurgerile de apă în mod eficient.One-cheie de blocare suplimentare, asigurați-vă că apa nu se scurge.E etanșe garantat.Puteți pune în rucsac, fără griji despre scurgeri.

[Convenabil de a Transporta] : capacitate Suficientă și apă compact design-ul sticlei este mare pentru animale de companie câine sau o pisică atunci când în aer liber, mersul pe jos, alergatul, drumeții, călătorii sau de joc, etc. Puteți pune în rucsac sau atarna pe mana ta cu frânghia, foarte usor de transportat oriunde doriți.

[Ușor de Utilizat] : O cheie de Întrerupere / de apă de Blocare, operarea cu O singură mână, deschide tasta de blocare, apăsați apă cheie pentru a umple cu apă, de presă pentru a opri apa, foarte ușor pentru a hrăni câinii.Neutilizate apa poate merge înapoi în recipientul cu ușurință prin apăsarea apă cheie.

[Sigure si Durabile Materiale] : Fabricat din material de înaltă calitate, fără PLUMB, fără BPA, sigură și durabilă, ușor de demontare și curățare.Bucurați-vă în condiții de siguranță și în aer liber amuzant act cu animalele de companie.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe