Jucarii De Ros Pentru Câini Papuci De Casă În Formă De Indestructibil Durabil Câine De Mestecat Jucării Ușor De Utilizat Distracție Pentru Animale De Companie Câine Jucării De Ros De Agresiv



  • 17.60lei 35.16lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Setați Tipul:

Da

Tip De Element:

Colier

Origine:

China Continentală

Tip:

Câini

Material:

Poliester


Descriere

Descriere:

Câinele Dintii de Slefuire Jucărie este fabricat din bumbac de înaltă calitate coarda material, deci este un material durabil, moale, rezistent la uzura, și în condiții de siguranță pentru a utiliza.Acesta poate fi folosit ca un cadou minunat pentru o agresive chewer.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Mesteca Jucărie Câine

Culoare: galben, Material: bumbac coarda

Dimensiune: 16*7cm/6.3*2.76 inch

Lista De Ambalare:

1*câine jucărie de ros

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.În condiții de siguranță pentru a Mesteca: Dinți de Câine de Slefuire Jucărie este fabricat din bumbac de înaltă calitate coarda material pentru a menține catelus distra și în condiții de siguranță.Este foarte convenabil.

2.Eliberarea Câinelui Sentiment de Separare: Proiectat cu un papuc forma, Câinele nostru Jucărie de Mestecat poate elibera câinele sentiment de separare.Este foarte practic.

3.Ameliorarea Anxietate: Mesteca Jucărie Câine poate calma anxietatea provocată de singurătate și de a preveni cainele de la a distruge hainele.Este foarte practic.

4.Guma de Protecție: Câine Chițăit Jucărie poate elimina în mod eficient dinte petele, pentru a îmbunătăți respirație urât mirositoare, scuti disconfort dentar, și de a îmbunătăți sănătatea orală.Este foarte practic.

5.Cadoul Perfect: puteți folosi Câinele nostru Dentitie Jucarie ca un cadou perfect pentru o agresive chewer.Cainele tau va iubi.Este foarte convenabil pentru tine.Câinii iubesc pentru forma sa unică și un gust minunat.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe