Rezistent La Apa Cat Peșteră Detasabila Câine Paturi Pentru Câini De Talie Mică Portabil Cu Anti-Alunecare De Jos Cald Câine Pestera Pat Durabil Animale De Companie Pestera



  • 123.98lei 317.90lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Se Spală Stil:

Spălare De Mână

Material:

Mătase

Tip De Element:

Pat Pături

Origine:

China Continentală


Descriere

Această peșteră pat câine oferă o caldă și confortabilă spațiu pentru prietenul tău cu blană.Eficient, prevenind pătrunderea umezelii și alunecare pe un teren alunecos.Este ușor să demontați și curățați, perfect pentru o hassle-free iubitor de animale de companie.Păstrați animalele de companie cald în frig iarna, și portabilitate și confort face mare pentru călătorie.Un must-have pentru confortul animalului tau de companie și fericire.

Caietul de sarcini:

Nume: Rezistent La Apa Câine Pestera

Material: material rezistent la apa + pluș

dimensiuni:

De mici dimensiuni: 35CM*27CM*25CM/13.77x10.62x9.84inch, potrivit pentru mai puțin de 5 kilograme

Pachet de listă:

Rezistent La Apa Câine Pestera*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Protecție impermeabil: Fabricata din excelent material impermeabil, câinele nostru peșteră oferă protecția ideală împotriva umezelii, astfel încât animalele de companie pat rămâne uscat și confortabil.

2.Iarna Caldura: Acest caine pestera are bune proprietăți de izolare termică, care păstra animalele de companie cald în frig iarna.Ea are o perla moale de bumbac umplere interior, care oferă confort și sprijin pentru prietenul tău cu blană.

3.Igienic și Rezistent animal de Companie Acasă: animalul Tau merita ce e mai bun cu câinele nostru peșteră.Sale excelente materiale de garantare maximă curățenie și tenacitate.Detașabil interior pernă și ușor de demontat design permite rapid și fără efort de curățare.Pet cuib haina cu fermoar caracteristică vă permite spălare temeinică.

4.Slip-Dovada și Sigur: de a Face departe cu alunecare paturi pentru animale de companie pe suprafețe alunecoase.Câinele nostru peșteră vine cu un anti-alunecare de jos, care îmbunătățește frecare pentru o stabilitate optimă.Oferim prietenul tău cu blană cu o secure și refugiu confortabil.

5.Portabilitate Sporită: top de animale de companie cuib este echipat cu un mâner de design, care îl face ușor pentru a muta și de magazin.De asemenea, puteți plia plat și purtați-l cu tine atunci când te duci cu prietenul tău cu blană.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe