50 Buc Breloc Măsură de Bandă Mică Măsură de Bandă Retractabilă Digitale de Bandă de Măsurare 3Ft



  • 135.62lei 196.52lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

Lumină și mici: mică măsură de bandă este lumină și mici, cu o cataramă delicată, iar dimensiunea este de 1,6 x 1,6 x 0,6 cm.Mini ruletă poate fi pus într-un buzunar sau în geantă mică, astfel încât nu veți simți nici o greutate și nu va ocupa prea mult spațiu.

De dimensiuni mici, dar puternice funcționalitate: partea de mini ruletă este imprimat cu metric și imperial dimensiuni.Indicele mărcile și numerele de pe bandă de oțel inoxidabil sunt foarte clare și ușor de citit.Acesta vă poate ajuta să stoca cheile în viața de zi cu zi.Deși dimensiunea de măsură de bandă este foarte mic, este foarte util în toate aspectele.

Cantitatea: mini caseta cu cheie lanț va fi echipat cu 50 de brelocuri de banda.Există cantitate suficientă pentru a satisface cerințele dumneavoastră, și costul este mai mic.Le puteți folosi ca daruri în unele activități speciale.Mini caseta lanț cheie are aspect bun și practic, care va fi plăcerea tuturor.

Retrage în mod liber: mici, bandă de măsurare se întinde și trage înapoi fără probleme.Orange blocare poate retine o parte din banda de măsurare cu ușurință.noastră mică măsură de bandă este ferm, durabil și ușor de a lucra portabil.

Mutiple folosind: mică măsură de bandă retractabilă au largă, folosind nu numai pentru inginerie oameni, care pot fi, de asemenea, pentru corp de măsurare, mobilier de măsurare, măsurare pânză și așa mai departe, acesta poate fi aplicat în birou, la școală, în familie și în alte locuri, se pot întâlni de bază de măsurare a distanței requirment în utilizarea de zi cu zi.

Culoare:argint

Material:Metal

Conținutul Pachetului:

50 x bandă de măsurare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe