1 Cutie De Companie Ureche Tampoane De Companie Câine Ureche Blând De Curățare Ceara Ureche Acarieni Ureche Deodorant Elimina Intretinere Consumabile Pentru Curatenie De Sarcini H6j1



  • 4.73lei 7.90lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Gunoi De Câine Tip De Element:

Pooper Halbe & Saci

Numărul De Model:

animale de companie ureche tampoane

Utilizare:

Câine De Companie Pisica

Origine:

China Continentală


Descriere

Denumire produs: animal de Companie ureche tampoane de Companie ureche blând de curățare pentru a elimina ureche acarieni ureche ceara deodorant produse de curățare

Produs dimensiune: 6.2 x 6.2×5.7 cm / 2.44 x 2.44 x 2.24 în

Produs de culoare: alb

Produs material:aloe vera, acid citric

Caracteristicile produsului:Clean pet urechile cu atenție pentru a preveni lucrurile murdare de la lipirea.

Metoda de utilizare:

Scoateți capacul, ștergeți ușor urechile animalului tau de companie cu un prosop umed pentru a îndepărta murdăria, și sigiliu capac atunci când ați terminat.

Măsuri de precauție:

1. După cum știm cu toții , pe calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

2. Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea, vă puteți simți liber să mă contactați, vă vom oferi câteva sugestii, dar pentru tine este doar de referință.

Livrarea include:

60 buc/1 cutie de companie ureche tampoane

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe