Animale De Companie Casa În Aer Liber Pisică Adapost Impermeabil Oxford Pânză Pat Pisica Somn Adânc Casă Câine Vagabond Grădină De Iarnă Catelus Pisicuta Pestera



  • 92.56lei 132.21lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

FIBRE

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Tip De Element:

Paturi

Origine:

China Continentală


Descriere

Această pisică sălbatică casa poate menține în aer liber feline prieten cald și protejat prin frig furtuni.Dispunând de o gamă largă de aplicații, este ușor de instalat, fara unelte.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Pisică Cuib

Produs material: Oxford pânză

Produs de culoare: maro frunze căzute

Obiecte aplicabile: universal pentru câini și pisici

Dimensiune produs:

Marimea S: 32*30*34cm/12.6*11.81*13.39 cm, potrivit pentru 3 lire sterline

Marimea M: 38*33*39cm/14.96*12.99*15.35 cm, potrivit pentru pisici de 8 lire sterline/câini 6 kg

Pachet De Listă:

Pisica fara stapan adăpost*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material selectat: Păstrați prietenul tău cu blană cald în această pisică adăpost făcut de vânt și gros de materiale de înaltă calitate.La interior moale perna oferă maximum de confort și confort în timp ce adapost impermeabil oxford pânză protejează împotriva mai dure vreme.

2.Ține de Cald: Această pisică adăpost este semi-închise și complet ascuns, oferind un spațiu confortabil pentru dvs. de prieteni cu blană pentru a se incalzi si a le proteja de vreme de iarna aspră.

3.Îmbunătățită Adăpost de Protecție: Nostru pisică adăpost este conceput cu o structură stabilă și fixă cataramă în jos pentru a proteja animalele de companie de condiții meteorologice aspre.Cu materiale durabile, nu va fi ușor spulberat de vânturi puternice, oferind încredere și securitate final pentru membru de familie cu blană.

4.De cele Mai multe ori: Cu o gamă largă de aplicații, cum ar fi garaje, terase, balcoane, și în aer liber, această pisică adăpost oferă un cald refugiu în teren dur medii, ploaie sau soare.

5.Ușor de Instalare: Noastre de pisică adăpost oferă un efort de configurare cu un ușor de instalat caracteristică, făcându-l mult mai convenabil să se adune fără a fi nevoie de unelte sau șuruburi.Cu libertatea de a plasa oriunde, cum ar fi pridvor, curte sau garaj.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe