Aspectul De Manual Alimentator de Pasăre Pentru Agățat Paie Cuib În Creație Casa de Pasăre Porumb pentru Păsări



  • 49.26lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Material:

Lemn

Caracteristică:

Automata

Tip:

PĂSĂRI


Descriere

Aspectul De Manual Alimentator De Pasăre Pentru Agățat Paie Cuib În Creative Bird House

Caracteristici:

[Material rezistent si de calitate] Fabricat din material rezistent, care ne ține departe de soare și de ploaie.Poate fi, de asemenea, stocate pentru o perioadă lungă de timp.Suprafețele sunt tratate.Păsări va fi fericit să-l folosească.

Acesta este cadoul perfect pentru oricine care iubește păsări de curte și .Cadoul perfect pentru o vârstă cu mama, un cadou pentru tata și mama care au de toate, un cadou pentru cuplu care au de toate, un cadou pentru bunici, o grădinărit cadou pentru femei, idei de cadouri de Crăciun.Doar bird food și să se întoarcă în aer liber într-o viață .

【Servicii de】: oferim produse, Pentru orice alte nelămuriri, contactați reprezentantul nostru care va răspunde în termen de 24 de ore.

A [în aer liber Wild Bird Feeder] apă de la intrarea pentru a menține interiorul uscat.Când plouă, păsările pot adăposti sub wild bird feeder.

De mare capacitate, ușor de a umple design - Aceste agățat fermelor de păsări pentru utilizarea în aer liber a oferi convenabil alimente care pot fi umplute cu păsări-friendly alimente, inclusiv porumb, negru , ulei de floarea-soarelui , și produse ecologice pentru a atrage păsările sălbatice.

Descriere Produs:

Aspectul de Manual Alimentator de Pasăre pentru Agățat Paie Cuib în Creative Bird House

Material: fân

Culoare: ca imagine arată, (din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea poate avea o ușoară diferență de culoare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda, vă Mulțumesc!)

Greutate pachet: 200g

Scrie un comentariu

       

Produse conexe