Animalele De Fermă Crotalie Clește Efectivele De Animale Aliaj Ateel Hidraulice Crotalie Clește Porcine Vacă Oaie Iepure Animale Instrumente



  • 107.70lei 163.21lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Aliaj de oțel

Numărul De Model:

porci, Bovine, oi hidraulice crotalie clește

Animale De Ferma De Tip:

PORC

Origine:

China Continentală

Tip:

Animale De Ferma

Numele:

porci, Bovine, oi hidraulice crotalie clește

Nume De Brand:

Vorbim Mulțumit


Descriere

Nume: Porci, vite, oi hidraulice crotalie clește Aplicabile: Porc, bovine, ovine, iepure Material: Aliaj de oțel Dimensiune: Aproximativ 24,5 cm Ambalare: 1 Buc Puțin sângerare, nici un ac curbat Hidraulice de principiu, verticale de presiune Integrate de proiectare, mai durabil cadou Suplimentar 1 buc prevenirea ureche marca ac Transport ◆ Noi, de obicei, nava comanda dvs. în termen de 48 de ore după ce primim plata. ◆ Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, de obicei dura 10-30 de zile prin poștă(Publicitateinziare.ro Standard de Transport maritim,epacket,china post air mail, etc).

◆ Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, dar încă nu a primit element, vă rugăm să ne contactați și noi vă va ajuta să se extindă de Protecție momentul comenzii. 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre, vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa un positiver feedback-ul cu 5 stele. 2. Când aveți orice problemă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție.Trebuie să încercați cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.

Vânzător Recomandări

Tag-uri

aliaj de animale instrumente, aliaj de tag-ul clește, instrument de oaie, hrănirea udare consumabile

Scrie un comentariu

       

Produse conexe