Câine De Companie Pisica Beretă De Lână Pălărie Catelus Bentita Artist Francez Beanie Bereta Costum De Crăciun Accesoriu De Par Fotografie Prop Negru O Mărime



  • 32.46lei 64.92lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Lână

Origine:

China Continentală

CN:

Guangdong

Tip:

Câini

Model:

Solid


Descriere

MĂSURA-- Pălăria cu Diametrul de 5.1 inch Vin cu o banda elastica ajustabila sub bărbie pentru o mai bună fixare.Această pălărie este costum pentru cele mai mici și câinii de talie mare.

SUPER MATERIAL MOALE--câinele Nostru pălărie este făcută de lână moale, curte, care este moale,confortabil,cald,prietenos cu pielea,ușor și ușor de transportat.Mijloace moale animale de companie vor purta cu placere acesti și să aibă un timp bun cu tine.

REGLABILE-a Făcut cu o banda elastica care se va întinde pentru a se potrivi cele mai multe capete dimensiuni de la mic la mare de câini.Banda elastica va ajuta, de asemenea, să păstreze astea, nu mai pălării de zbor de pe scenă în timpul de joc și de mers pe jos!

Cele mai BUNE CADOURI:Dress up, ca artist,cu beretele va inspira geniul creativ și va fi distractiv pentru tine și prietenii tăi.Face animalul dvs. să strălucească în mulțime, fermecător și atractiv.Prefect pentru câini de vacanță, zile de naștere, sedinta foto de familie sau de joacă.

SPĂLARE:spălare de Mână pentru cele mai bune rezultate

Scrie un comentariu

       

Produse conexe