Portabil Power Bank 5000mAh Mini Portabil Powerbank Încărcător Baterie Externă 5V2.1A Rapid de Încărcare Built-in Super-Luminoase



  • 64.54lei 92.18lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Lanterna

Origine:

China Continentală


Descriere

Descrieri:

1. Încărcătorul portabil poate fi încărcată după ce-l ridic, și portabil putere banca vine cu un telefon mobil prin cablu de tarifare, astfel încât nu aveți nevoie pentru a aduce un plus de cablu atunci când te duci afară să mănânce și să meargă la cumpărături, astfel încât să se evite probleme de a uita pentru a aduce cablul de încărcare.

2. Încărcătorul portabil este rapid și de încărcare rapidă, iar telefonul mobil poate fi reînviat rapid cu plin de sânge.Puterea de ieșire de acest power bank este 5A/2.1 a, și cele mai multe telefoane mobile pot fi complet încărcat la aproximativ 50% în jumătate de oră.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Încărcător Portabil

Material: PP

Culoare: portocaliu, alb (culoare opțional)

Ieșire: 5A/2.1 a

Intrare: 5A/2.1 a

Dimensiune produs: aproximativ 2.7x3.6x8.6cm/1.06x1.42x3.39in

Greutate produs: despre 20g

Lista De Produse:

1*Încărcător Portabil

Note:

Vă rugăm să permiteți-0,5 cm/0,20 in eroare din cauza manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, sper că puteți înțelege.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Iluminat cu LED】Portabil Putere Banca are puternice de iluminat cu LED, care poate ilumina noaptea, în aer liber, camping, noapte de echitatie și întreruperi de energie de la acasă și în alte scene

2.【Puternic PP】Power Bank este confectionat din material PP, care este rezistent la bătaie și uzură, și este foarte potrivit ca un portabil putere banca pentru călătorie în aer liber.

3.【Paravan de sudura Acuzat】Power Bank poate fi ușor încărcată, și telefonul mobil poate fi reînviat rapid cu plin de sânge.Cele mai multe telefoane mobile pot fi complet încărcat la aproximativ 50% în jumătate de oră.

4.【Usor de Asamblat】Mini Power Bank este ușor de utilizat, trebuie doar pentru a apela și de a trage, a ridica și responsabil, și Mini Power Bank vine cu un telefon mobil prin cablu de tarifare

5.【2-în-1 de Design】funcția de Încărcător Portabil este că adoptă un 2-în-1 șnur, care combină ingenios design cablu de încărcare și șnur.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe