Camping Aragaz pe Gaz 2600W Portabil Pliant Aragaz Drumeții în aer liber cu GRĂTAR de Gătit de Călătorie Grill Aragaz Casetă Arzător cu Gaz Sistem Incalzire



  • 87.68lei 125.26lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Metoda De Aplicare:

Manual

Tip:

Aragaz Pe Gaz

Structura:

Dintr-O Bucata

Model:

2.6 kW Aragaz de Camping

Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu:

Inclus

De unică folosință:

No

Condițiile De Utilizare:

Normal În Aer Liber

Material:

Metal

Numărul de Utilizatori:

3-5

Origine:

China Continentală

Piesa Numărul De Deflectorul De Vânt:

<5

Combustibil:

gaz

Aplicabile Condimente Tip:

Lichid Condimente


Descriere

Puncte:

1.2600 W capacitate de căldură: Concentrat flacără albastră generează 2600W capacitate de căldură pentru încălzire rapidă de vase mari.Salva de aer cu capul mare sprijin în mod constant pentru incendiu puternic.Ia-eficient și puternic de încălzire experiență.

2.Ușor de Pliere si Blocare: aragazul De camping poate fi rapid pliat pentru depozitare și blocat atunci când arzătorul este rotit cu 90 de grade.Arzătorul are, de asemenea, un sistem automat de un mecanism de blocare pentru siguranță și confort.

3.Caracteristică de siguranță: aragazul De camping este activat pentru a deconecta automat cilindru de aer și a tăiat alimentarea cu aer atunci când presiunea din rezervorul de aer este prea mare, datorită supra-presiune supapă de protecție.Proteja pacea ta de spirit cu acest design inteligent.

4.Ușor de transportat: Acest aragaz de camping are o 1-o bucată de pliere tip de design, care salvează o mulțime de spațiu de stocare și face convenabil și compact pentru a transporta cu tine atunci când călătoriți.

5.Utilizarea pe scară largă: Acest aragaz de camping este ideal pentru camping, drumetii, backpacking, în aer liber, picnicuri, excursii peste noapte sau orice alte activități în aer liber.Acesta poate fi ușor de pliat și depozitat într-un caz compact, făcându-l perfect în aer liber, potrivite pentru aventura ta.

Blocare automată a arzătorului și 1-bucată de pliere tip de design asigura siguranță maximă pentru viteze în aer liber entuziaști.Proteja pacea ta de spirit cu nostru de încredere și ușor de utilizat de aragaz.Ideal pentru camping, drumetii, și toate aventurile tale in aer liber.

Caracteristici:

Nume Produs: Portabil În Aer Liber Din Casetă Aragaz

Brut greutate: 1.43 kg

Pliere dimensiuni: 285*100*100MM/11.22*3.94*3.94 cm

Folosit: 95% aer

Generarea de căldură: 2,6 kW (1800Kcal/h)

Lista:

1 x aragaz de camping

Scrie un comentariu

       

Produse conexe