Pliabil Din Plastic Tacamuri Pliabile Castron, Farfurie, Cana Filtru De Tocare Bord



  • 5.96lei 6.10lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

OOTDTY

Material:

Plastic

Ori:

Da

Pot Ține Apă Clocotită sau Nu:

Aplicabile

Origine:

China Continentală

De unică folosință:

No

Cu Tacamuri sau Nu:

No

Cu Cooler Bag sau Nu:

No


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Acest portabil camping tacamuri set este perfect pentru entuziaști în aer liber.Realizate din alimente grad material PP, este ușor și pliabil, făcându-l ușor de transportat și depozitat.

butonul de design permite să se transforme într-un castron, farfurie, sau alte tacamuri efort.Potrivit pentru diverse activități în aer liber cum ar fi camping și drumeții.

Compact și pliabil design economisi spațiu și asigură o curățare ușoară.Mare pentru backpacking, picnicuri, și mai mult.

Sa pliabil caracteristică face ușor de a transporta și curat, făcându-l potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.Perfect pentru birou, prânzuri sau ia masa afară.

Sale de desene animate model aduce bucurii la fiecare experiență de mese.Mare pentru copii și adulți deopotrivă, indiferent dacă ești acasă sau în aer liber.

Caietul de sarcini:

Material: PP

Stil: Pliere Castron/Pliere Cana De Apa/Mese Pliante Placa/Pliere Cafea Scurge Filtru

Dimensiune: așa Cum se arată în imagine

Pachetul Include:

1x Pliabil Tacamuri

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare, asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe