Aliaj de Aluminiu portabil de Masă Pliantă Multifuncțională Ultralight Gratar Camping Masă, Drumeții Roll-Up Birou cu Sac de Depozitare



  • 157.48lei 271.52lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Altele

Origine:

China Continentală


Descriere

În aer liber camping suportul de farfurie este fabricat din material de aliaj de aluminiu de înaltă rezistență, cu capacitate portanta puternic și bine durabilitate.Frumos gol afară de proiectare forma, poate fi folosit pentru a spânzurat obiecte mici.Suportul stabil suport, cu anti-alunecare tampoane de cauciuc, crește de frecare pentru o mai mare stabilitate.Echipat cu sac net, potrivit pentru locul oale, străchini, instrumente și alte obiecte mici.O gamă largă de aplicații, potrivit pentru picnicuri, gratare, sobe de camping, drumeții, călătorii, pescuit, gradini, terase, plaje.

Caracteristici:

【Premium Material】: aliaj de aluminiu Ultrausor masă bord, neted și ușor, robust și firma, rezistență la uzură, și cu durată de viață lungă.Frumos gol afară de proiectare a plăcii, poate fi folosit pentru a spânzurat obiecte mici.

【Masă stabilă Cadre Structura】: Îngroșat dublu-bar tub de aluminiu design-ul este stabil, cu un nivel superior portante efect, max 20kg.Triunghiular structura de sprijin, ferm și solid, plasate în mod stabil.Ușor de instalare și asambla rapid, convenabil de a folosi.

【Multi-funcțional de Design】: Compatibil cu IGT modulul parte, nu numai că poate fi folosit doar ca o masă, dar, de asemenea, poate face desktop-ul mai interesant.

【Practice Sac Net】: Echipat cu sac net, potrivit pentru locul oale, străchini, scule, tacamuri, produse alimentare, fructe, condimente și alte obiecte mici.

【Ușor de Stocare și Transportat】: design Pliabil, nu va ocupa prea mult spațiu de parcare.Greutate de lumină și portabil, dotat cu un sac de depozitare, ușor de a transporta în jurul valorii de cu tine.

【Largă de Aplicații】: Potrivit pentru picnicuri, gratare, sobe de camping, drumeții, călătorii, pescuit, alpinism, gradini, terase, auto-conducere în deplasare, drumetii montane, plaje, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Masă Pliantă

Material: aliaj de aluminiu

Culoare: negru, verde (opțional)

Element dimensiune: 590 * 390 * 380mm / 23.23 * 15.35 * 14.96 în

Pachetul dimensiune: 400 * 170 * 100mm / 15.75 * 6.69 * 3.94 în

Greutate pachet: 1210g / 2.67 lb

Lista De Ambalare:

1 * Masă Pliantă

1 * Sac De Depozitare

Scrie un comentariu

       

Produse conexe