Jucarii Pentru Păsări Papagal Alpinism Leagăne Hangable Cușcă Jucărie Pentru Păsări De Divertisment Și De Mestecat Pentru Conures Papagali Papagali



  • 24.80lei 72.92lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Poliester

Origine:

China Continentală


Descriere

Acest papagal jucărie este conceput pentru a ajuta păsări dragoste rămână activi și să se bucure de mestecat.Este, de asemenea, ajută la curățarea dinților și previne plictiseala.Realizate din materiale naturale, nu conține orice alte substanțe chimice sau fibre artificiale, care ar putea afecta animalele de companie.La cârlig de metal de design face mai ușor să stea în cușcă.Papagalii tai vor iubi această jucărie.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Jucarii pentru Pasari

Produs material: lemn

Produs Dimensiune: 16.3*22cm

Produs de culoare: culoare primară sau colorate

Aplică: Potrivit pentru papagali, cum ar fi piele de tigru, Xuanfeng, bujor, etc.

Funcția: Ajută păsările să-și ascută ciocul; pentru păsări de companie pentru a urca și de a explora

Lista De Produse:

1* Păsări De Jucărie

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-3cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Reduce Singurătatea: Papagal de Jucarie motivează păsări pentru a urca și de a explora, oferindu-le divertisment și diminuarea lor de singurătate.Ea îmbunătățește activitatea și energia lor și îi ajută să treacă timpul într-un mod distractiv.

2.Ingrijire dinti si Musca Distractiv: Papagalul Jucării Papagali Mici sunt concepute pentru a ajuta păsările să-și mențină sănătatea dinților și bucurați-vă de musca hobby.Se curăță și macină dinții lor.

3.Pasăre-Friendly Lemn: Pasari Jucarii sunt realizate din lemn natural, care este liber de orice substanțe chimice sau fibre artificiale și blând pe de păsări cu ciocuri și gheare.Este un mod sigur și durabil jucărie care-ți aripi prieteni va iubesc.

4.Ușor să Stea: puteți închide Cacadu Jucării într-o cușcă, pe un stâlp, sau orice alt loc care vă place cu cârlig de metal de design.Este convenabil și flexibil pentru păsări pentru a juca cu.

5.Utilizate pe scară largă: Jucarii pentru Pasari sunt potrivite pentru diferite tipuri de păsări, de la papagali și păsări dragoste pentru papagali și peruși.Acesta le va oferi cu ore de distracție și de stimulare.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe