Laba Grijă NourishingCream pentru Animale de companie Câini Pisoi Laba Îngrijire Balsam Laba Crema de Ingrijire Picătură de transport maritim



  • 23.09lei 46.18lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

greutate:

/

Capacitate:

250ml

Nume De Brand:

Hai animale de Companie, Hai animale de Companie

Origine:

China Continentală

Numărul De Model:

D84B7HH1407701


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Animale de Companie noastre Cremă de Picioare este o trebuie să aibă pentru proprietarii de animale de companie.Acesta oferă un confortabil și experiență în condiții de siguranță, fără a irita animalele de companie pielii.

Atenție artizanale cu materiale ecologice, animalul nostru de Companie Crema de Picioare asigură confort și respirabilitate pentru prieteni cu blană.Itsskin prietenos formulaguaranteesa experiență plăcută atât pentru tine și animalele de companie.

Conceput pentru pisici și proprietarii de câini, animale de Companie noastre Cremă de Picioare este un produs esențial pentru îngrijirea de zi cu zi.Păstrați animale de companie laba sanatoasa si hidratata cu această practică crema.

Dacă luați animalele de companie pentru o plimbare în parc sau cheltuielile qualitytime acasă, animale de Companie noastre laba Crema de ingrijire este perfect pentru orice ocazie.Asigura animalele de companie cu confortul pe care îl merită folosind acest ușor de a utiliza crema.

Îmbunătăți petswellbeing cu animale de Companie Crema de Picioare.Simt pozitiv impactit are în menținerea sănătății și conținutul de animale de companie.

Caietul de sarcini:

Material: NaturalExtract

Produs Dimensiune: Ca imagini arată

Capacitate: aprox. 15g/0.03 kg

Pachetul Include:

1x animale de Companie Laba Îngrijire Balsam

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe