În Aer Liber Camping Ceainic Portabil Inox Ibric De Cafea Încălzire Rapidă Fierbător De Apă De Fierbere În Aer Liber Vase Camping, Picnic Echipamente



  • 69.51lei 193.11lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

waasoscon

Origine:

China Continentală


Descriere

În Aer Liber Camping Ceainic Portabil Inox Ibric De Cafea Încălzire Rapidă Fierbător De Apă De Fierbere În Aer Liber Vase Camping, Picnic Echipamente

Puncte:

1.Durabil și de Lungă Durată: Fabricata cu 304 din oțel inoxidabil și un non-stick de acoperire, acest camping fierbător pot descurca cu temperaturi ridicate, în timp ce restul de ușor de curățat.Se așteaptă o utilizare de lungă durată pe toate excursii în aer liber.

2.Rapid de Fierbere: Nostru unic de camping fierbător pentru apă specială inel dublu de jos asigură egalitatea de transfer de căldură.Timpul și energia sunt salvate de rapid de fierbere.

3.Îmbunătățit de Manipulare: Echipat cu un mâner de silicon capac, camping fierbător pentru apă permite eficiente de izolare termică și previne opărirea.Pentru a asigura stabilitatea și siguranța, mânerul poate fi blocat în loc, atunci când turnarea de apă fierbinte.

4.Stabil si Convenabil: Folosind un mecanism de amortizare în rim, camping fierbător pentru apă capacul rămâne stabil atunci când turnarea de apă.Evita accidente și deversări cu o etanșare strânsă între capac și corpul ceainic.În condiții de siguranță bucurați-vă de băuturi calde în aer liber.

5.Multi-Scop: Ideal pentru acasa, picnicuri, backpacking, drumeții, și situații de supraviețuire, camping fierbător pentru apă eficient, incalzeste apa, asigurându-vă că sunt acoperite în orice situație.

Bucurați-vă în condiții de siguranță și convenabil de gătit în aer liber cu Oțel Inoxidabil de Camping Ceainic.Cu non-stick de acoperire, inel dublu de design, și capac etanș, previne opărirea și de a face de gătit o briza.Acest versatil ceainic este perfect pentru camping, backpacking, și alte activități în aer liber.

Caietul de sarcini:

Nume: Camping Fierbător Pentru Apă

Dimensiune: aproximativ 16,5*15*9cm/6.5*5.9*3.5 în

Material: din oțel inoxidabil 304

Capacitate: 1L

Caracteristici: rezistent la temperaturi Ridicate, de acoperire non-stick, ușor de curățat, rapid de fierbere, capac de amortizare design

Lista De Ambalare: 1*Camping Fierbător Pentru Apă

Scrie un comentariu

       

Produse conexe