Un Auxiliar Tava Pentru Masa Mare Portante Top Triunghiular Placă Universală De Top De Masă Pentru Standard Și Stai Să Stea Timp De



  • 124.97lei 249.95lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

De unică folosință:

No

Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu:

Inclus

Tip:

Aragaz Pe Gaz

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere:

Tabelul Auxiliar Tava este fabricat din material de aliaj de aluminiu, care este lumină în greutate, excelent în portantă și puternic în rezistența la coroziune.Triunghiular Placa de Sus este mic în dimensiuni, ușor de asamblat și ușor de transportat.Maxim a capacității portante este de 15kg, care este foarte puternic.

Caietul de sarcini:

Nume: aluminiu top triunghiular placa

Material: aliaj de aluminiu

Greutate: aproximativ 234g

Dimensiune: aproximativ 33.5*33.5*1.1 CM/13.18*13.18*0.43 în

Grosime: 2MM

Greutate: 15 kg

Lista de ambalare:

1 x Top Triunghiular Placa

Notă:

1.Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2.Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【Excelente Portante】Fabricat din material de aliaj de aluminiu, Masa Auxiliare Tava este usor, are excelente portante și puternică rezistență la coroziune.

2.【Dure și Durabile】Masă Pliantă Tava este puternic și rezistent, dur, mai rezistent la compresiune și uzură, și prelungește durata de viață.

3.【Rafinat de Design】Un auxiliar tava pentru Masa este conceput cu un frumos gol camellia model, care este de înaltă calitate și unic.

4.【De siguranță și Anti-coliziune】Triunghi Masă de Birou Placa de Sus este în condiții de siguranță și anti-coliziune, cu o structură stabilă și tabelul extins placa de sus.Datorită colțuri rotunjite și umanizat design.

5.【Usor de Asamblat】Triunghiulare Placa de Sus este mic în dimensiuni, ușor de asamblat și ușor de transportat.Maxim a capacității portante este de 15kg, care este foarte puternic.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe