Nisip Ceașcă Titularul Plaja Cu Nisip Roller-Coastere Portabil Băuturi Nisip Coaster Rezistente La Uzură Vacanta Pe Plaja, Accesorii Pentru Telefon Căști Ke



  • 38.85lei 114.28lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Lanterna

Origine:

China Continentală


Descriere

Suport pentru nisip cupe puteți folosi aceste vibrante titularii de ceașcă pentru a proteja băuturi și telefon de nisip.Pentru că acestea sunt realizate din materiale refolosibile, acestea sunt simple pentru a curăța și depozita într-un sac de plajă.Aceste pahare va vor face ziua mai convenabil și plăcut fie că organizezi o petrecere sau pur și simplu lenevind prin apă.

Caietul de sarcini:

Material: PP

Dimensiune: aproximativ 6.3*6.1*1.97 cm/2.5*2.4*0.8 inch

Stil: ca imaginea prezentată

Lista De Ambalare:

Plaja Ceașcă Titularul*5

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Servi pentru o Lungă perioadă de Timp: Acest suport de pahar este realizat din material PP, care rezistă la uzură și poate fi folosit de mai multe ori.Se poate introduce cu ușurință în nisip sau pe iarbă și țineți-vă de plajă halbă de călătorie în condiții de siguranță.Este ideal pentru relaxare pe plajă și savurați o băutură.

2.Spațiu de Stocare mare: plaja Noastră ceașcă titularul este conceput pentru a fi spațioase și de mare capacitate, astfel încât să puteți potrivi bere, băuturi, telefon mobil, de protecție solară, ochelari și mai mult.Este, de asemenea, ușor de pliat și depozitat atunci când nu este în uz.

3.Confortul de care: plaja Asta ceașcă titularul este potrivit pentru camping, scoaterea pe plajă, sau orice activități în aer liber, deoarece are un design usor, care îl face ușor de a transporta și o dimensiune mică a 6.3*6.1*1.97 cm care economisește spațiu în bagajele dumneavoastră.

4.Utilizare simplă: plaja cupe pot fi ușor îndepărtate și depozitate într-un sac de plajă, și există 5 stive care nu ocupă spațiu.Culorile luminoase sunt, de asemenea, ușor de a găsi pe plajă.

5.Frumos Cadou: Această plajă ceașcă titularul este o utilizare versatilă pentru distracție în aer liber.Puteți plasa băuturi în ea și vă bucurați de ele pe nisip sau iarbă.Este, de asemenea, un cadou frumos pentru prieteni și familie care pleacă în vacanță.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe