Coarda de Tensionare din Aliaj de Aluminiu Guyline Tensionare D inel de Paracord de Tensionare în aer liber, Drumeții Cort de Camping, Accesorii de Vânt Coarda



  • 11.88lei 16.94lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Lanterna

Origine:

China Continentală


Descriere

Puncte:

1.Convenabil de a Opera: Rapid conectați și deconectați cabluri, lanțuri și curele cu acest Cort Coarda de Tensionare.Izvorul său de încărcare și de închidere automată face mai ușor de utilizat și de încredere, cu aplicatii de securizare cort pentru legarea în jos de marfă.

2.Funcționează Excelent Produse: Îmbunătățiri de blocare poftă de mâncare redus și cu marginile rotunjite, oferind posibilitatea de a bloca clip fără să rănească mâinile.Potrivit pentru orice mediu, făcându-l ușor de utilizat.

3.Durabilitate Îmbunătățită: Fabricat din solide de aluminiu de aeronave, cortul nostru coarda de tensionare a oferi un grațios încă practic de design care asigură o încredere de control de tensiune în toate condițiile meteorologice, făcându-le o durată de camping trebuie să-au.

4.Multifunctional Inel D: Face viața mai ușoară cu Cortul nostru Coarda Tensioner.By atasarea la rucsac sau geantă de mână, aveți posibilitatea să curețe stilul tău de viață ocupat cu usurinta.Sa multifuncțional design vă permite să în condiții de siguranță suspenda chei, lanterne, cabluri, furtunuri, sticle de apă și mai mult.

5.Utilizarea pe scară largă: Secure de viteze în aer liber sau în interior cu ușurință folosind Cortul nostru Coarda de Tensionare.Cu o gamă largă de aplicații pentru backpacking, drumetii, camping, și marchiza setari, ia experiența dumneavoastră în aer liber la nivelul următor.

Durabile realizate din aluminiu de aeronave, este perfect pentru utilizare atât în și în aer liber.Designul său unic permite conectarea și deconectarea rapidă de frânghii, lanțuri și curele, făcându-l un plus de valoare pentru viața de zi cu zi.

Caietul de sarcini:

Nume: Cort Coarda De Tensionare

Stiluri: tip D

Material: aliaj de aluminiu

Număr articol: tip D cu blocare

Dimensiune produs: aproximativ 5.8x3.1x0.55cm/2.28x1.22x0.22 cm

Lista De Ambalare:

1*Coarda Tensione

Scrie un comentariu

       

Produse conexe